Јана искрено о сукобима са Секом и Стојом!

Јана Тодоровић проговорила је о сукобу који има са две колегинице.

Забава 08.11.2020 | 17:49
Јана искрено о сукобима са Секом и Стојом!

Певачица није у добрим односима са колегиницама Стојанком Новаковић Стојом и Секом Алексић.

 

"Ову са којом не причам, поштујем, ценим њен рад. Одједном је престала да се јавља. Да ме боли или ми је битно, ја бих пришла и питала какав проблем имамо. Али, ја много радим приватна весеља и не могу сви да ми скидају капу. То неком засмета. Засмета и какве песме певам, како се постављам према људима или што сам лепа жена у скоро 50 година. Шалим се" изјавила је певачица за "Свет", а преносе медији.

Потом се осврнула на ситуацију у којој је Алексићева наводно узела њене песме:

"Ма, то је било и прошло. Не бих се враћала на то. Више се и не сећам које су све песме биле... То је све било код мене. Глупо ми је сад да причам о томе. Ко је сад то урадио, она или њен менаџер, није ни битно, али мени су песме узете иако сам дала новац за исте."

 

"Ја тако нешто својим колегама не бих урадила никада у животу, али нас две смо ставиле тачку на то. Сад смо скроз океј. Тада ме је све то много заболело јер ја нисам очекивала тако нешто. Ја нисам такав човек. Да ми је композитор рекао да су неке моје песме код Секе на слушању, ја их сигурно никад не бих узела док ми она лично не би рекла да одустаје од њих", додала је Јана.

Извор: Курир.рс/Свет Фото: принтсцреен 

Коментари / 0

Оставите коментар