БН: Рођена здрава беба у опрационој сали ковид болнице

Такође, истичу и једну лијепу вијест да је рођена здрава беба у операционој сали ковид болнице.

Република Српска 06.11.2020 | 12:02
БН: Рођена здрава беба у опрационој сали ковид болнице

- У ковид болници у Бијељини на лијечењу је 91 особа. Двије трећине болесника има тешку клиничку слику. Осморо је на респиратору, од којих је двоје интубирано и они су животно угрожени.  На кисеоничкој терапији је 46 обољелих", саопштено је из бијељинске болнице.

Даље се наводи да се свакодневно повећава број пријема са запуштеном клиничком сликом, због чега прогноза болести постаје неизвјесна и лоша, а самим тим и крајњи исход.  

"У ситуацији када се епидемиолошка ситуација погоршава, позивамо грађане да се на вријеме јављају љекару и да не одлажу болничко лијечење, јер је правовремено укључивање терапије спашава живот", апелују из болнице и додају да је у протекла 24 сата у Бијељини  регистровано 145 особа позитивних на вирус корона.

-Епидемилошка ситуација  постаје пријетећа и зато сви треба да дјелујемо превентивно и спријечимо даље ширење вируса тако што ћемо се досиједно придржавати прописаних мјера заштите/ ношење заштитних маски, одржавање физичке дистанце, одржавање хигијене руку/", каже се у саопштењу.

Такође, истичу и једну лијепу вијест да је рођена здрава беба у операционој сали ковид болнице.

"Мајка, која је на пријему била позитивна на корона вирус, захваљујући стручном гинеколошко–акушерском тиму бијељинске болнице донијела је на свијет здраву бебу.  Мајка и беба су након краћег боравка у болници пуштене кући", стоји у саопштењу.

(БН) 

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ММ

06.11.2020 11:19

Стварно предивна вијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

06.11.2020 11:22

Па шта је ту чудно што се беба родила здрава????? Па нормално да је здрава....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептику

06.11.2020 12:33

Срецом беба здрава али ти оста умно болестан

Name

РеРе Скептику

06.11.2020 17:27

Болесни сте ви глупи људи Скептик у праву