"Ако извршитељи поново дођу, скочићу са терасе"

Фолк звијезда Аца Лукас (52) данас је доживио велику непријатност када су му извршитељи дошли до стана на Вождовцу, како би наплатили наводно дуговање које има према Дејану Поповићу Тигру.

Забава 05.11.2020 | 15:32
"Ако извршитељи поново дођу, скочићу са терасе"

Лукасу је усљед стреса који је доживио позлило, те је реаговала Хитна помоћ.

Наиме, Ацу је Телеграф затекао у видно лошем здравственом стању, лежао је у кевету, док је са њим била његова адвокатица Јована Ралевић. На самом почетку разговора, Лукас је објаснио како је дошло до извршења и какву је, по његовим тврдњама, малверзацију извршио Дејан Поповић.

– Прије пет, шест година сам узео паре на камату од зеленаша, наравно Дејана Поповића Тигра, он је познат свима као зеленаш. Узео сам 40.000 евра, потписао да му вратим 80.000 евра. То сви знају, то није никаква тајна, да сам ја коцкао, трошио паре и враћао. Ја сам потписао то и вратио му 80.000 евра за десет мјесеци. Пошто смо били у добрим односима и знали смо се, нисам узео папир који сам потписао за дуг када сам му вратио паре, једноставно сам заборавио. Ни на крај памети. Послије двије, три године, када смо због неког другог случаја захладили односе и престали да се дружимо, он је тај папир активирао и тужио ме и добио ме, јер има потпис.

– Човјек је естрадни магарац, он воли да се дружи са естрадом, и када сам ја престао да се дружим са њим, њему је било криво и то је активирао. Тужио ме је за 80.000 евра, иако сам ја узео 40.000. Морао сам да потпишем папир на 80, јер он не смије законски да има папир да ми је дао паре на камату – објаснио је Аца.

– Имао је на суђењу и лажног свједока, мени нису ни стизали позиви, у сваком случају он је активирао те извршитеље и они сад ту мене малтретирају. Да дам оно што сам вратио. Покушавам на све правне начине да видим како могу да се искобељам из тога, јер нећу да му дам оно што сам му већ вратио. За то постоје бројни свједоци, али ја нисам узео папир који сам потписао назад, када сам му вратио паре – покушао је да исприча Аца како га је Дејан добио на суду, а онда је његова правна заступница Јована Ралевић објаснила проблем:

– Аци је онемогућено да учествује у поступку, јер није примао позиве због промјене адресе, на стару адресу су му стизали позиви. Без његовог знања је донијето рјешење о извршењу. Самим тим није уложио приговор. Након овога, поднијећемо кривичну пријаву за зеленашење – рекла је Ралевићева.

– Ово судство поспјешује зеленашење, а ови извршитејли се понашају као утјеривачи дугова из 90-их, гори су од тих утјеривача. Не знам којим ћу путем ово да спријечим, али мени неће нико узети оно што је моје. Све дугове које имам, ја их враћам, као нормалан човјек. А оно што сам већ вратио да поново плаћам, то не долази у обзир, то се неће десити – додао је Лукас.

(Телеграф)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ццц

05.11.2020 14:52

бас заборавио узети тај папир!?! Са исплатом 100% камате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

05.11.2020 19:01

Емој дрогеруо томе си требао размисљати прије а и ако скоци са тарасе није нека велика стета јадан клосар мање

Name

Лаки

05.11.2020 15:13

Е мој Ацо, могао си бити господин а стално се уваљујеш у неке глупости... Дај се једном дозови памети и направи паре за старе дане

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

05.11.2020 15:21

Скоци ста прицас Док си узимао лову и саком и капом ниси се залијо док си увлацијо бело изводијо си фрајера и мангупа сад га треба да се враца дуг прицас да цес скоцити ајде ацо мани нас твоје прице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

05.11.2020 18:51

Ацо " није узео папир" а 80 000 евра у питању, та прица не мозе проци ни у Дизниледу...врацај паре Ацо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx00

06.11.2020 14:27

Аајооој душа моја,није јадник знао кад мења адресу да је дузан пријавити нову ,хахаха,не рисе бре Ацика и ти и адвокатура у пратњи.

ОДГОВОРИТЕ