Муж Тање Савић проговорио о свему: Све што је испричала о мени је лаж!

Већ месецима уназад једна од главних тема у јавности јесте однос певачице Тање Савић са њеним супругом Душаном Јованчевићем, који је на почетку епидемије коронавируса у Србији одвео њихове синове у Аустралију. Тања је тврдила да није знала да ће Душан то урадити, те изнела низ оптужби на његов рачун гостујући у емисији, а сада је и Душан решио да исприча своју страну приче.

Забава 04.11.2020 | 22:22
Муж Тање Савић проговорио о свему: Све што је испричала о мени је лаж!

Душан је открио до сада непознате детаље свог односа са Тањом.

"Тања је била у емисији на и све што је испричала о мени је лаж. На крају емисије је читала наше поруке. Није све читала, већ само оно што сам јој ја писао. Желим да сви виде те поруке и да виде како се та Тања Савић, мајка наше деце, обраћа мени. Одвратно и срамота", започео је причу Душан.

"Како се обраћа снајка једној свекрви. Моја кева јој је писала поруке, а да чујете и аудио снимке. Она се мени овако обраћа, а чувам нашу заједничку децу. Треба да је срамота. Има још тога што ћу да избацим у јавност. Каже да је блокирам, а она мене блокира. Ето вам доказ. Све што прича, лаже. Ја ћу све да докажем. Адвокати су ме саветовали још увек да не причам, али нека свет види како се обраћа нама", рекао је Душан и додао:

"Деца и ја ћемо да имамо нашу реч пред судом и доказ како нас је остављала. Децу је саму у стану остављала кад су били мали, док нису још ни проходали. Све је то овде у полицији пријављено. Како нас је на зло стављала. Психички малтретирала. Па нек се закуне пред судијом и богом да није истина. А све доказе имам из полиције. Децу како је тукла. Ђорђе је отишао овде у школу са модрицом на лицу, Тања га је ујела. Школа пријавила полицији, Тања је морала да иде да одговара. А каже да сам ја крив. Нек се закуне да то није истина. Све о мени лаже. У емисији код Сање је испричала 90 посто лажи, 10 посто истину. Све остало је лагала ради свог интереса и маркетинга за нову песму."

Оно о чему се највише спекулисало у јавности јесте то што је Тања изнела да је њен супруг украо пасоше и децу без њеног знања одвео у Аустралију. Међутим, Душан тврди да то није истина.

"Наравно да је знала. Требало је и она да иде, због ковида смо планирали да се вратимо. Онда је нестала и украла од деце пасоше. Аустралијска амбасада и држава овде је помогла да се вратимо кући за Аустралију. Тања је знала све време. Само што нас је малтретирала психички. Ја никад нисам рекао да не планирам да се вратим. Њено понашање је нула. Деца сад не желе да се врате. Тања нажалост има психички поремећај који крије. Ја сам био уз њу 12 година брака. Заједно имамо два златна сина. Али нешто се Тањи сад дешава и ми не знамо шта, не жели нашу помоћ. Вратите мало филм и њене изјаве од пре пет месеци, када је причала да смо отишли због ковида, да нам је тамо (у Аустралији) сигурније. А сад је окренула причу. Тотално друга особа, тотално друга прича! Шта се дешава? Има неки свој план, интерес, вероватно маркетинг због нове песме коју планира да избаци. Не знам. Само знам да истина мора да се сазна", закључио је Душан.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар