Весна купила стан од 250.000 евра на Врачару!

Весна Змијанац наводно је пукла око 250.000 евра на нови стан који је купила на Врачару у близини Храма Светог Саве. Она је желела да, када дође из своје куће на Букуљи, буде у близини ћерке Николије Јовановић, зета Реље Поповића и унуке Рее.

Забава 04.11.2020 | 18:47
Весна  купила стан од 250.000 евра на Врачару!

Весна је наводно продала стан који је имала на Вождовцу. Додала је још новца како би купила већу некретнину. Желела је да нађе стан са великом терасом јер не подноси затворен простор. Због тога је раније сваки час била на Букуљи. Тамо има свој рај. лпак, често је потребрна Николији у Београду, па је одлучила да углавном граду себи направи оазу мира - каже извор близак певачици.

Он додаје да је Весну на крају стан изашао наводно чак 250.000 евра. - Пошто је све платила у кешу, добила је и попуст, међутим, она је потпуно реновирала стан. Купила је скуп намештај, уграђивала је неке скупоцене лустере, тако да је све на крају изашло 250.000 евра. Али она не жали ни динара.

Певачицина ћерка Николија је пресрећна што се мама доселила у њен комшилук. Николија је одушевљена што су комшинице! Редовно Весни оставља унуку на чување. Она је раније имала дадиљу, која је бринула о малој, а како сада готово и да не ради, Реља и она се сами брину о ћеркици. Зато јој је одлично дошло то што се Весна преселила на Врачар. Баба и унука су стално заједно. Обилазе паркове, кафиће, играонице... Уживају! Скоро цело лето је Реа била код ње на Букуљи, а сада су заједно у Београду. Весна ужива када је са њом. Уме често да  каже да са Николијом због посла није проводила много времена, али да са њеном ћерком сада све надокнађује све.

Извор: Курири.рс/Хит фото: принтсцрееен

Коментари / 0

Оставите коментар