Отворен хипермаркет Робот у Дервенти

Данас је отворен још један продајни центар у Дервенти на адреси Жељезничка улица бб, површине 4000м2 на једној етажи. Ово је уједно 32. продајни центар компаније Робот, чиме постају још конкурентнији на тржишту, а купцима нуде широк избор квалитетних производа домаћих произвођача по најповољнијим цијенама. 

Република Српска 09.10.2020 | 18:25
Отворен хипермаркет Робот у Дервенти

Запослили су нових 50 радника, те се укупни број повећао на значајних 2300 запослених на нивоу компаније. У склопу продајног објекта, налази се кафе пиззерија, паркинг и остали садржаји.

„Данас смо  с поносом отворили још један продајни центар РОБОТ и то у Дервенти. Комплетан тим људи компаније Робот вриједно је радио на припремама за данашње отворење како бисмо све наше купце почастили онако како они заиста то и заслужују. Током цијелог дана бит ће организоване  бројне забавне активности, мноштво изненађења, промоције, велика наградна игра, те дружење са нашом маскотом Робијем.“ рекла нам је Селена Кахаровић из маркетинг службе компаније Робот

Компанија РОБОТ у свим локалним заједницама гдје послује поступа као друштвено одговорна компанија, тако је и овај пут.
 „Испред тржног центра Робот уручена је новчана донација у износу од 5000КМ предсједници Удружења „Сунце“, Татјани Спасојевић, то је удружење родитеља дјеце и омладине са посебним потребама.“ објаснила нам је Селена Кахаровић. И додала: „Овим путем бих позвала да они који то још нису учинили да нас посјете, јер ће заиста уживати у новом мјесту куповине по супер цијенама.“

Квалитетан садржај наставиће се и током викенда уз мноштво изненађења и поклона за купце. Сви купци који у наредним данима посјете тржни центар Робот Дервента уживаће  у новом доживљају куповине по изузетним цијенама.

БН ТВ