Otvoren hipermarket Robot u Derventi

Danas je otvoren još jedan prodajni centar u Derventi na adresi Željeznička ulica bb, površine 4000m2 na jednoj etaži. Ovo je ujedno 32. prodajni centar kompanije Robot, čime postaju još konkurentniji na tržištu, a kupcima nude širok izbor kvalitetnih proizvoda domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama. 

Republika Srpska 09.10.2020 | 18:25
Otvoren hipermarket Robot u Derventi

Zaposlili su novih 50 radnika, te se ukupni broj povećao na značajnih 2300 zaposlenih na nivou kompanije. U sklopu prodajnog objekta, nalazi se kafe pizzerija, parking i ostali sadržaji.

„Danas smo  s ponosom otvorili još jedan prodajni centar ROBOT i to u Derventi. Kompletan tim ljudi kompanije Robot vrijedno je radio na pripremama za današnje otvorenje kako bismo sve naše kupce počastili onako kako oni zaista to i zaslužuju. Tokom cijelog dana bit će organizovane  brojne zabavne aktivnosti, mnoštvo iznenađenja, promocije, velika nagradna igra, te druženje sa našom maskotom Robijem.“ rekla nam je Selena Kaharović iz marketing službe kompanije Robot

Kompanija ROBOT u svim lokalnim zajednicama gdje posluje postupa kao društveno odgovorna kompanija, tako je i ovaj put.
 „Ispred tržnog centra Robot uručena je novčana donacija u iznosu od 5000KM predsjednici Udruženja „Sunce“, Tatjani Spasojević, to je udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama.“ objasnila nam je Selena Kaharović. I dodala: „Ovim putem bih pozvala da oni koji to još nisu učinili da nas posjete, jer će zaista uživati u novom mjestu kupovine po super cijenama.“

Kvalitetan sadržaj nastaviće se i tokom vikenda uz mnoštvo iznenađenja i poklona za kupce. Svi kupci koji u narednim danima posjete tržni centar Robot Derventa uživaće  u novom doživljaju kupovine po izuzetnim cijenama.

BN TV