Отворен тржни центар "Бинго" у Козарској Дубици

У Козарској Дубици данас је свечано отворен нови трговачки ланац „Бинго“ који се простире на 2,5 хиљаде квадрата, а посао је добило око 60 радника.

Република Српска 09.10.2020 | 15:54
Отворен тржни центар "Бинго" у Козарској Дубици

Трговачки ланац Бинго, наставља ширење продајне мреже. 215.  продајна јединица отворена је у Козарској Дубици и то дио инвестиције започете прошле године. Ова продајна јединица простире се на 2 500 квадрата и тренутно је посао добило око 60 радника.

Према ријечима Татјане Пауноски, руководиоца службе маркетинг компаније Бинга, у оквиру ове инвестиције изграђена је и хладњача са капацитетом од 12 хиљада тона која има за циљ складиштење свих домаћих производа дубичке регије.

„Поента ове инвестиције јесте заправо откуп, складиштење и пласаман домаћих култура које се узгајају на дубичкој регији“, каже Татјана Пауноски руководилац маркетинга Бинго.

Тржни центар као и хладњачу обишли су и представници општине Козарска Дубица и министарства пољопривреде у Влади Републике Српске који су поручили да је ово добар примјер и перспектива за све пољопривреднике те овакви примјери су значајни за читав поткозарски крај.  

"Сама хладњача има 34 коморе, недавно смо уложили и у коморе за дозријевање банана, тачније 6 комора и имамо сортирницу воћа али то није све, инвестиције се настављају“, додаје Пауновски.

У кругу хипермаркета отворен је ресторан, играоница за дјецу, те радња спортске опреме, као и продавница обуће и одјеће. Оно што посебно радује Дубичане јесте да на полицама овог тржног центра могу да нађу све што им је потребно по ниским цијенама. 

Да је Бинго краљ добрих цијена потврђује чињеница да грађани своју куповину обављају баш у пословницама ове компаније. Бинго годинама успијева бити број један тржни ланац у Босни и Херцеговини  јер управо овај тржни центар нуди за свакога понешто.

БН ТВ