Otvoren tržni centar "Bingo" u Kozarskoj Dubici

U Kozarskoj Dubici danas je svečano otvoren novi trgovački lanac „Bingo“ koji se prostire na 2,5 hiljade kvadrata, a posao je dobilo oko 60 radnika.

Republika Srpska 09.10.2020 | 15:54
Otvoren tržni centar "Bingo" u Kozarskoj Dubici

Trgovački lanac Bingo, nastavlja širenje prodajne mreže. 215.  prodajna jedinica otvorena je u Kozarskoj Dubici i to dio investicije započete prošle godine. Ova prodajna jedinica prostire se na 2 500 kvadrata i trenutno je posao dobilo oko 60 radnika.

Prema riječima Tatjane Paunoski, rukovodioca službe marketing kompanije Binga, u okviru ove investicije izgrađena je i hladnjača sa kapacitetom od 12 hiljada tona koja ima za cilj skladištenje svih domaćih proizvoda dubičke regije.

„Poenta ove investicije jeste zapravo otkup, skladištenje i plasaman domaćih kultura koje se uzgajaju na dubičkoj regiji“, kaže Tatjana Paunoski rukovodilac marketinga Bingo.

Tržni centar kao i hladnjaču obišli su i predstavnici opštine Kozarska Dubica i ministarstva poljoprivrede u Vladi Republike Srpske koji su poručili da je ovo dobar primjer i perspektiva za sve poljoprivrednike te ovakvi primjeri su značajni za čitav potkozarski kraj.  

"Sama hladnjača ima 34 komore, nedavno smo uložili i u komore za dozrijevanje banana, tačnije 6 komora i imamo sortirnicu voća ali to nije sve, investicije se nastavljaju“, dodaje Paunovski.

U krugu hipermarketa otvoren je restoran, igraonica za djecu, te radnja sportske opreme, kao i prodavnica obuće i odjeće. Ono što posebno raduje Dubičane jeste da na policama ovog tržnog centra mogu da nađu sve što im je potrebno po niskim cijenama. 

Da je Bingo kralj dobrih cijena potvrđuje činjenica da građani svoju kupovinu obavljaju baš u poslovnicama ove kompanije. Bingo godinama uspijeva biti broj jedan tržni lanac u Bosni i Hercegovini  jer upravo ovaj tržni centar nudi za svakoga ponešto.

BN TV