Мјештани Чађавице збрајају штету након јаке олује

Невријеме које је протутњало Семберијом направило је огромне штете у селу Доња Чађавица. Један објекат обрушио се у домаћинству породице Крњић, уништивши комплетну механизацију и једно возило. 

Република Српска 04.10.2020 | 16:18
Мјештани Чађавице збрајају штету након јаке олује

Сјенара која се обрушила због  невремена на имању Војислава Воје Крњића у Доњој Чађавици уништила је  два трактора  и један аутомобил. Власник возила Србо Гајић, иначе повратник из Америке, каже да никада није доживео такве олујне ударе вјетра.

“Јутрос око пола шест, невријеме се догодило, као торнадо. Ја побјегао из Америке, а овдје ме снађе овако нешто. Ауто ми је уништено, звали смо полицију и фирму за осигурање, сачињен је записник о процјени штете”, каже Србо Гајић, мјештанин из  Доње Чађавице код Бијељине.  

О процјени штете  још увијек је рано говорити, кажу комшије.  

“Видјели смо да су  шофершајбна и кров возила страдали, али не можемо још да видимо сву штету, јер је грађа све прекрила. Чекамо из осигуравајуће куће да погледају на лицу мјеста и процијене трошкове за учињену штету”, објашњава Гајић.

Још је већа штета, тврди Србо Гајић, јер су срушени објекат и уништену  механизацију користили  сви  мјештани Доње Чађавице.

“Ми смо овдје као породица, све дијелимо и међусобно се помажемо, а  ову уништену  механизацију користили су сви мјештани”, тврди Гајић.  

Како БН телевизија сазнаје ватрогасне и комуналне дежурне службе нису имале интервенције усљед невремена које се догодило у раним јутарњим сатима. А у домаћинству Војислава Воје Крњића, док чекају процјену Осигурања, комшије ће сложно и организовано помоћи у санацији  оштећеног објекта. 

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рале

04.10.2020 16:20

СВЕ ЦЕ ТО МИЦО И ПАПЦИ ПОПРАВИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

04.10.2020 16:38

Ево прилике за Саровицев СДС И ДРАСКА СТАНИВУКОВИЦА да се доказете али конкретно или остаје она помоцемо ако додјем на власт

Name

Ауууу....

04.10.2020 21:02

Сто побјезе у Америку??Сто ниси у мајцици Русији зивот наставио....

ОДГОВОРИТЕ