Софија Вергара најплаћенија глумица на свијету

Звијезда серије “Модерна породица” Софија Вергара на врху је Форбесове листе најплаћенијих глумица на свијету, предводећи телевизијске глумице у години кад су кина запала у кризу, објавио је Форбс.

Забава 03.10.2020 | 10:02
Софија Вергара најплаћенија глумица на свијету

Вергара, која је тренутно судија у емисији “Амерички таленат” зарадила је невјероватна 43 милиона долара у посљедњих 12 мјесеци.

Ова 48-годишња Колумбијка зарађивала је 500.000 долара по епизоди у посљедњој сезони Емијем награђене “Модерне породице” која је престала са снимањем почетком ове године.

Форбес је процијенио да ће зарадити барем 10 милиона долара по сезони за “Амерички таленат”, једну од најпопуларнијих такмичарских емисија у Америци.

Пандемија корона вируса паралисала је Холивуд, присиливши заустављање продукција и затварање кина, те је снимање многих високобуџетних филмова одгођено.

Оскаровка Анђелина Џоли на другом је мјесту Форбесове листе, с 35 милиона долара. Глумице које највише зарађују на телевизији или стриминг сервисима налазе се на врху. Звијезда серије “Чудесна жена” Гал Гадот, налази се на трећем мјесту с 31 милион долара.

Укупно је 10 најплаћенијих глумица на свијету 2020. године зарадило 254 милиона долара у 12 мјесеци. Десет најплаћенијих глумаца зарадило је готово дупло више, готово 550 милиона долара, у истом периоду. Ту листу је прошли мјесец предводио Двејн “Рок” Џонсон с 87,5 милиона долара.

(Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

03.10.2020 10:37

Па искрено није то ни мало чудно! Заиста има неку посебну харизму!

ОДГОВОРИТЕ