Анђелина се преко деце свети Бреду, не сме да виђа децу због нове девојке!

Након што се с новом девојком, немачком манекенком Никол Потуралски вратио из Француске, Анђелина Џоли је наводно присилила Бреда Пита на 14 дана самоизолације, пише "УС Wееклy". То је услов ако жели да виђа њихову заједничку децу, која живе са славном глумицом.

Забава 01.10.2020 | 21:36
Анђелина се преко деце свети Бреду, не сме да виђа децу због нове девојке!

Наводно, 45-годишња глумица забринута је због тога што је њен бивши супруг у јеку пандемије одлучио да отпутује ван земље, и то на други континент како би био с новом девојком.

Бред се надао како ће период карантина скратити тиме што је планирао да уради два теста на коронавирус у размаку од неколико дана, али Анђелини се тај план нимало није свидео. Инсистирала је да 56-годишњи глумац остане код куће док опасност не прође, првенствено због добробити њихове деце.

“Анђелина је инсистирала да Бред у изолацији остане 14 дана након што се вратио из Француске, наводећи раст броја случајева вируса ЦОВИД-19 у земљи. Није желела да ризикује да њена деца оболе од коронавируса”, рекао је извор познат порталу “УС Wееклy”.

За то време Бред неће смети да виђа децу, с чиме се глумац наводно сложио.

Док једни верују како је Анђелина брижна мајка која се плаши за здравље своје деце, други сматрају како се глумица овиме свети Бреду због његове нове романсе с 27-годишњом манекенком и његовог недавног потеза. Наиме, током путовања славни оскаровац је своју млађану девојку одвео у дворац у коме су Анђелина и он 2014. разменили брачне завете.

Тада је извор близак Бреду и Анђелини рекао како је глумац врло добро знао какву ће реакцију изазвати код бивше супруге, одвевши нову девојку на њима посебно важно место, и то на дан њихове годишњице брака.

“Он једноставно не мари за то што ће Анђелина да полуди. Штавише, нада се да хоће”, рекао је извор за “УС Wееклy”.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy @ницоле_потуралски_оффицал он

Анђелина је наводно побеснела када је сазнала шта је Бред урадио, а нимало јој се не свиђа ни то што се “шепури” по Европи с новом, 30 година млађом девојком, уместо да своју везу задржи за себе и тиме покаже поштовање према њој и деци. Његов потез глумица сматра крајње безобразним и непримереним.

Како се раније писало, Бред и Никол друже се још од прошле године, када су заједно, након премијере његовог филма “Било једном… у Холивуду”, партијали у Берлину, а виђени су заједно и у новембру исте године након наступа Кањеа Веста у Холивуд Боулу.

Извор: ало.рс фото: схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар