Пас изуједао баку и четверогодишњу унуку по ногама

Пас расе "Мађарски пулин", у власништву М.Ј. напао је у Петрову двије особе од којих је једна малољетна, те су задобили лаке тјелесне повреде по ногама.

Република Српска 28.09.2020 | 15:24
Пас изуједао баку и четверогодишњу унуку по ногама

Како је саопштено из ПУ Добој, полицијској станици Петрово, 24. септембра око 14.55 часова, пријављено је да је пас власништво лица иницијала М.Ј. са подручја општине Петрово, напао двије особе.

Како преносе појеидни медији,  пас напао је баку и њену четворогодишњу унуку у Петрову, које су задобиле лакше повреде.

"По пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Петрово који су потврдили наводе пријаве те утврдили да се ради о псу расе „Мађарски пулин“, власништво наведеног лица, те да је два лица од којих је једно малољетно изуједало у предјелу ногу.

Оштећена лица су задобила лаке тјелесне повреде а љекарска помоћ им је указана у Дому здравља Петрово", навели су из полиције.

Против особе иницијала М.Ј. ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу Изазивање опште опасности.

(БН/Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Љубитељ ћука

28.09.2020 13:50

И особу иницијала М.Ј. добро казнити....! Па убудуће нека води рачуна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вера

28.09.2020 15:34

обавезно добро казнити

Name

Xx

28.09.2020 15:04

казнит власника добром казном да мора кредит дигнути да плати казну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деба

28.09.2020 15:30

Наопако је све одкад се пси и разни куцни љубимци дрзе по куцама и становима! Псу је мјесто пред куцом на ланцу и ту је крај! Сад удрузења, азили, амбуланте, хотели, све за цуке и маце, ццццццц, наопака времена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемачки овчар ???

29.09.2020 06:23

Зашто погрешна слика ? Вучјак је диван пас . Пси су онакви какве су им газде. Мали пси пуно више повреда наносе али не улазе у статистику. А што се тиче овог случаја - треба газду тужити и добру одштету наплатити па ће онда пазити на свог љубимца

ОДГОВОРИТЕ