Pas izujedao baku i četverogodišnju unuku po nogama

Pas rase "Mađarski pulin", u vlasništvu M.J. napao je u Petrovu dvije osobe od kojih je jedna maloljetna, te su zadobili lake tjelesne povrede po nogama.

Republika Srpska 28.09.2020 | 15:24
Pas izujedao baku i četverogodišnju unuku po nogama

Kako je saopšteno iz PU Doboj, policijskoj stanici Petrovo, 24. septembra oko 14.55 časova, prijavljeno je da je pas vlasništvo lica inicijala M.J. sa područja opštine Petrovo, napao dvije osobe.

Kako prenose pojeidni mediji,  pas napao je baku i njenu četvorogodišnju unuku u Petrovu, koje su zadobile lakše povrede.

"Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su potvrdili navode prijave te utvrdili da se radi o psu rase „Mađarski pulin“, vlasništvo navedenog lica, te da je dva lica od kojih je jedno maloljetno izujedalo u predjelu nogu.

Oštećena lica su zadobila lake tjelesne povrede a ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Petrovo", naveli su iz policije.

Protiv osobe inicijala M.J. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu Izazivanje opšte opasnosti.

(BN/Srna) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ljubitelj ćuka

28.09.2020 13:50

I osobu inicijala M.J. dobro kazniti....! Pa ubuduće neka vodi računa!

ODGOVORITE
Name

vera

28.09.2020 15:34

obavezno dobro kazniti

Name

Xx

28.09.2020 15:04

kaznit vlasnika dobrom kaznom da mora kredit dignuti da plati kaznu

ODGOVORITE
Name

Deba

28.09.2020 15:30

Naopako je sve odkad se psi i razni kucni ljubimci drze po kucama i stanovima! Psu je mjesto pred kucom na lancu i tu je kraj! Sad udruzenja, azili, ambulante, hoteli, sve za cuke i mace, ccccccc, naopaka vremena!

ODGOVORITE
Name

Njemački ovčar ???

29.09.2020 06:23

Zašto pogrešna slika ? Vučjak je divan pas . Psi su onakvi kakve su im gazde. Mali psi puno više povreda nanose ali ne ulaze u statistiku. A što se tiče ovog slučaja - treba gazdu tužiti i dobru odštetu naplatiti pa će onda paziti na svog ljubimca

ODGOVORITE