Стојановића је ликвидирао плаћени убица из Босне!

Страхињу Стојановића (30) убио је држављанин Босне и Херцеговине за којим је одавно расписана међународна потерница, сазнаје Информер!

Србија 17.09.2020 | 20:41
Стојановића је ликвидирао плаћени убица из Босне!

Београдска полиција је на основу снимака безбедносних камера идентификовала мушкарца који је у недељу на Новом Београду подметнуо експлозив под Страхињин џип и одмах потом побегао највероватније преко границе.

Како незванично сазнајемо, реч је о професионалном плаћеном убици који је сваки детаљ злочина и бекство испланирао до детаља. Иако потрага за њим и даље траје, верује се да је одмах после злочина напустио Србију, па ће ово убиство бити додато осталим његовим злоделима на већ постојећој потерници.

Бициклом у злочин

Брзом и ефикасном истрагом полиција је установила да је плаћени убица из Босне читав "посао" обавио бициклом. Надзорне камере снимиле су га у гаражи луксузног стамбеног комплекса "Вест 65" на Новом Београду, где је Страхиња живео. Ту је највероватније подметнуо војни пластични експлозив пентрит П-500 под Страхињин џип БМW X5.

Исти бициклиста снимљен је и мало касније, неколико стотина метара даље, у Улици Омладинских бригада, како телефонира баш у тренутку експлозије џипа, и то у непосредној близини. Претпоставља се да је сачекао да Страхиња и његова девојка из Колумбије Соња Суарез Гомез (45) изађу из гараже и потом је телефоном активирао бомбу.

Инспектори су током увиђаја и претраге терена у оближњој реци Сави пронашли бицикл који је користио убица. Иако се на снимцима не види лице убице, пошто је имао капу, кацигу и наочаре, полиција је успела да га идентификује, али за сада није саопштила његово име.

Страхињина девојка Соња, која је у експлозији само лакше повређена, испричала је у полицији да је кобног дана са Страхињом кренула на ауто-трке на Ушћу, кад је одјекнула експлозија. Она је након саслушања добила забрану изласка из земље, а јуче је била на Страхињиној сахрани.

Страхиња Стојановић сахрањен је јуче на Новом бежанијском гробљу. У поворци је поред Страхињине породице стајала и Соња. Она је носила белу ружу и повремено гледала у небо са очима пуним суза.

У поворци је било стотинак рођака и пријатеља, а по доласку на гробно место, Страхињин рођак се опростио од њега кратким говором.
- Био си добар, увек насмејан и спреман сваком да помогнеш... Нећемо се опраштати... Видимо се на неком бољем месту - рекао је, између осталог, Страхињин рођак.

Соња је за то време немо гледала у ковчег, а затим је чучнула и помиловала га. Потом је бацила цвет у раку, што су учинили и остали Страхињини рођаци и пријатељи.

Дебео досије

Подсетимо, Стојановић је и раније био на мети убица, а 2019. чудом је преживео експлозију бомбе подметнуте под његов џип у насељу Галеника. Тад је тешко повређена његова тадашња девојка из Шпаније, бивша мисица Олац Билбао Гонзалес (22).

Страхиња је био добро познат полицији, а у медијима је повезиван са браћом Браниславом и Слободаном Шарановић из Црне Горе, који су ликвидирани у бруталном мафијашком рату који годинама бесни између црногорских кланова. Стојановић се као сведок појављивао и на суђењу у случају убиства Николе Бојовића, брата Луке Бојовића, који је годинама био у рату са Шарановићима.

Такође, Страхињино име довођено је и у везу са ликвидацијом познатог београдског адвоката Драгослава Мише Огњановића, браниоцем Луке Бојовића и Филипа Кораћа, али он никад није одговарао на суду за то.

(Информер) 

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Е,

17.09.2020 19:17

Један мање! Мада је проблем сто је ова будала слободна! У "Босни"! Питам се гдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јахаха

17.09.2020 20:14

Кад су овакви кримоси у питањи онда је из "Босне" а не из РС хаха

Name

Ре

17.09.2020 20:40

Треба провјерити у бакинцима, тамо се такви мотају, зато га и зову село проклетих!

Name

РЕ

17.09.2020 20:44

Да ли тај држављанин БиХ и њему слични, имају своје родитеље? Зар се не стиде родбине и средине у којој живе, због одгоја своје дјеце?

Name

ЈБГ...

17.09.2020 19:39

Све се зна, али ником ниста, осим сто људи гину! Некоме то није вазно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.09.2020 19:58

Баш су ефикасни. Идентификовали су НН лице иако се на снимцима није могао идентификовати и остаје тајна ко је он. Али је идентификован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

17.09.2020 19:59

Наравно из Босне,само мозете ли прецизни бити из којег ентитета тај дотцни је?Када је ста лосе онда се ради о Босни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринута

17.09.2020 20:13

У БиХ нема плацено убица?,постоје само политицке убице народа који назалост сути,неце да узме Правда у своје руке као сто су урадити РУМУНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

занимљиво

17.09.2020 21:03

има стан у елитном дијелу београда и X5 нови од 150 000 евра, а нема ни 30 година, чим ли се тако уносним бавио, примјера један всс професор с платом од 600 евра треба 30 година да плату не дира да би купио само његов џип. Чудно би било 35-у да је доживео, мош како хоћеш ал неможе докле хоћеш.ПАМЕТ У ГЛАВУ, БОЉЕ ПОШТЕНА МАРКА И МИРАН САН НО СВО ЗЛАТО СВИЈЕТА И ЗЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малеена

17.09.2020 21:15

Мозес како хоцес , ал не мозес доклен хоцес. Увијек се надје веца будала!

Name

Јинг јанг

17.09.2020 22:40

А да је радио у пекари неби то имао,неби водао егзотицне зене,али би био зив.Све има своју цјену.

Name

истина

17.09.2020 23:05

да је радио у пекари спавао би са рузном зеном. и јос поред тога кад оде да мјеси буреке у ноцну спавао би му са рузном зеном рузан комсија. и јос да казем возио би голфа 2 из '87 крај.

Name

Б

18.09.2020 07:06

Тако је. Само бих додао да има толики новац са 30 година, без сталног запослења и нико га не пита откуд му. Чудне неке "демократске" државе.

Name

Постен градјанин

17.09.2020 21:15

Само код нас Криминалци праве херојима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

19.09.2020 05:58

Мени је смјешно то што је потјерница расписана одавно, а он се шета слободно и кока кога стигне! Ја кад прекорачим 20 на сат да аутомобилом одмах ме сафатају и казне! Полиција је у служби криминалаца, као и држава, медије итд. итд. Пре неки дан читам наслов у новинама "Убијен бизнисмем у Црногорском затвору" хаххахаа није он никакав бизнисмен ако је у затвору у он је криминалац!!!

ОДГОВОРИТЕ