Stojanovića je likvidirao plaćeni ubica iz Bosne!

Strahinju Stojanovića (30) ubio je državljanin Bosne i Hercegovine za kojim je odavno raspisana međunarodna poternica, saznaje Informer!

Srbija 17.09.2020 | 20:41
Stojanovića je likvidirao plaćeni ubica iz Bosne!

Beogradska policija je na osnovu snimaka bezbednosnih kamera identifikovala muškarca koji je u nedelju na Novom Beogradu podmetnuo eksploziv pod Strahinjin džip i odmah potom pobegao najverovatnije preko granice.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o profesionalnom plaćenom ubici koji je svaki detalj zločina i bekstvo isplanirao do detalja. Iako potraga za njim i dalje traje, veruje se da je odmah posle zločina napustio Srbiju, pa će ovo ubistvo biti dodato ostalim njegovim zlodelima na već postojećoj poternici.

Biciklom u zločin

Brzom i efikasnom istragom policija je ustanovila da je plaćeni ubica iz Bosne čitav "posao" obavio biciklom. Nadzorne kamere snimile su ga u garaži luksuznog stambenog kompleksa "Vest 65" na Novom Beogradu, gde je Strahinja živeo. Tu je najverovatnije podmetnuo vojni plastični eksploziv pentrit P-500 pod Strahinjin džip BMW X5.

Isti biciklista snimljen je i malo kasnije, nekoliko stotina metara dalje, u Ulici Omladinskih brigada, kako telefonira baš u trenutku eksplozije džipa, i to u neposrednoj blizini. Pretpostavlja se da je sačekao da Strahinja i njegova devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45) izađu iz garaže i potom je telefonom aktivirao bombu.

Inspektori su tokom uviđaja i pretrage terena u obližnjoj reci Savi pronašli bicikl koji je koristio ubica. Iako se na snimcima ne vidi lice ubice, pošto je imao kapu, kacigu i naočare, policija je uspela da ga identifikuje, ali za sada nije saopštila njegovo ime.

Strahinjina devojka Sonja, koja je u eksploziji samo lakše povređena, ispričala je u policiji da je kobnog dana sa Strahinjom krenula na auto-trke na Ušću, kad je odjeknula eksplozija. Ona je nakon saslušanja dobila zabranu izlaska iz zemlje, a juče je bila na Strahinjinoj sahrani.

Strahinja Stojanović sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju. U povorci je pored Strahinjine porodice stajala i Sonja. Ona je nosila belu ružu i povremeno gledala u nebo sa očima punim suza.

U povorci je bilo stotinak rođaka i prijatelja, a po dolasku na grobno mesto, Strahinjin rođak se oprostio od njega kratkim govorom.
- Bio si dobar, uvek nasmejan i spreman svakom da pomogneš... Nećemo se opraštati... Vidimo se na nekom boljem mestu - rekao je, između ostalog, Strahinjin rođak.

Sonja je za to vreme nemo gledala u kovčeg, a zatim je čučnula i pomilovala ga. Potom je bacila cvet u raku, što su učinili i ostali Strahinjini rođaci i prijatelji.

Debeo dosije

Podsetimo, Stojanović je i ranije bio na meti ubica, a 2019. čudom je preživeo eksploziju bombe podmetnute pod njegov džip u naselju Galenika. Tad je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

Strahinja je bio dobro poznat policiji, a u medijima je povezivan sa braćom Branislavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore, koji su likvidirani u brutalnom mafijaškom ratu koji godinama besni između crnogorskih klanova. Stojanović se kao svedok pojavljivao i na suđenju u slučaju ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji je godinama bio u ratu sa Šaranovićima.

Takođe, Strahinjino ime dovođeno je i u vezu sa likvidacijom poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, braniocem Luke Bojovića i Filipa Koraća, ali on nikad nije odgovarao na sudu za to.

(Informer) 

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

E,

17.09.2020 19:17

Jedan manje! Mada je problem sto je ova budala slobodna! U "Bosni"! Pitam se gdje?

ODGOVORITE
Name

Jahaha

17.09.2020 20:14

Kad su ovakvi krimosi u pitanji onda je iz "Bosne" a ne iz RS haha

Name

Re

17.09.2020 20:40

Treba provjeriti u bakincima, tamo se takvi motaju, zato ga i zovu selo prokletih!

Name

РЕ

17.09.2020 20:44

Да ли тај држављанин БиХ и њему слични, имају своје родитеље? Зар се не стиде родбине и средине у којој живе, због одгоја своје дјеце?

Name

JBG...

17.09.2020 19:39

Sve se zna, ali nikom nista, osim sto ljudi ginu! Nekome to nije vazno!

ODGOVORITE
Name

Goran

17.09.2020 19:58

Baš su efikasni. Identifikovali su NN lice iako se na snimcima nije mogao identifikovati i ostaje tajna ko je on. Ali je identifikovan.

ODGOVORITE
Name

100%

17.09.2020 19:59

Naravno iz Bosne,samo mozete li precizni biti iz kojeg entiteta taj dotcni je?Kada je sta lose onda se radi o Bosni....

ODGOVORITE
Name

zabrinuta

17.09.2020 20:13

U BiH nema placeno ubica?,postoje samo politicke ubice naroda koji nazalost suti,nece da uzme Pravda u svoje ruke kao sto su uraditi RUMUNI.

ODGOVORITE
Name

zanimljivo

17.09.2020 21:03

ima stan u elitnom dijelu beograda i X5 novi od 150 000 evra, a nema ni 30 godina, čim li se tako unosnim bavio, primjera jedan vss profesor s platom od 600 evra treba 30 godina da platu ne dira da bi kupio samo njegov džip. Čudno bi bilo 35-u da je doživeo, moš kako hoćeš al nemože dokle hoćeš.PAMET U GLAVU, BOLJE POŠTENA MARKA I MIRAN SAN NO SVO ZLATO SVIJETA I ZLO

ODGOVORITE
Name

Maleena

17.09.2020 21:15

Mozes kako hoces , al ne mozes doklen hoces. Uvijek se nadje veca budala!

Name

Jing jang

17.09.2020 22:40

A da je radio u pekari nebi to imao,nebi vodao egzoticne zene,ali bi bio ziv.Sve ima svoju cjenu.

Name

istina

17.09.2020 23:05

da je radio u pekari spavao bi sa ruznom zenom. i jos pored toga kad ode da mjesi bureke u nocnu spavao bi mu sa ruznom zenom ruzan komsija. i jos da kazem vozio bi golfa 2 iz '87 kraj.

Name

B

18.09.2020 07:06

Tako je. Samo bih dodao da ima toliki novac sa 30 godina, bez stalnog zaposlenja i niko ga ne pita otkud mu. Čudne neke "demokratske" države.

Name

Posten gradjanin

17.09.2020 21:15

Samo kod nas Kriminalci prave herojima

ODGOVORITE
Name

Branislav

19.09.2020 05:58

Meni je smješno to što je potjernica raspisana odavno, a on se šeta slobodno i koka koga stigne! Ja kad prekoračim 20 na sat da automobilom odmah me safataju i kazne! Policija je u službi kriminalaca, kao i država, medije itd. itd. Pre neki dan čitam naslov u novinama "Ubijen biznismem u Crnogorskom zatvoru" hahhahaa nije on nikakav biznismen ako je u zatvoru u on je kriminalac!!!

ODGOVORITE