Након несреће отац и млађа кћерка на апаратима

У саобраћајној несрећи на лицу мјеста је погинула супруга Свјетлана (36) и старија кћерка Драгана (19)

Република Српска 17.08.2020 | 11:21
Након несреће отац и млађа кћерка на апаратима

Зоран Ливњак (44) и његова млађа кћерка, четверогодишња С. Л. након тешке саобраћајне несреће која се догодила у суботу пола сата прије поноћи на магистралном путу Теслић- Бања Лука у Горњем Булетићу, задобили су тешке повреде главе и смјештени су на УКЦ Бања Лука. Животно су угрожени рекли су Авазу јутрос у овој здравственој установи. 

- Пацијент Зоран Ливњак хоспитализиран је на Клиници за анестезију и интензивно лијечење са тешким повредама главе задобијених у саобраћајној несрећи, рекла нам је в. д. начелника Клинике Драгана Аћића.

Пацијент је прикључен на апарате за механичку вентилацију и животно је угрожен.

- И други пацијент из ове саобраћајне несреће, млађа кћерка С. Л. (4) је, такођер, задобила тешке повреде главе и смјештена је на Клинику за анестезију и интензивно лијечење и прикључена је на апарате за механичку вентилацију и животно је угрожена - изјавила је дежурна анестезиологиња др. Татјана Бајић.

У саобраћајној несрећи, када су се сударила два аутомобила, Ауди А-6 којим је управјао Горан Бјелац и Фиат за чијим управљачем је био Зоран Ливњак на лицу мјеста је погинула Зоранова супруга Свјетлана (36) и старија кћерка Драгана (19). 

Данас ће у добојској болници бити обавјена обдукција тијела погинулих.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

браиндамагед

17.08.2020 10:32

Јел овај висеструки убица у притвору, јел дуво у мелодику, јел му вадјена крв, јел био пијан, или дрогиран? То се нигдје у овим цланцима не спомиње? Засто нико не спомиње те цињенице, смрди на неку муцку и на неко стеловање доказа. Изгледа да по РС татини синови и моцници могу сиротоњу и обицне људе газити и убијати као зецеве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.08.2020 17:55

Нема он ни возацку дозволу а за њега ограницење не постоји ..незнам засто овакви људи уопсте зиве да угрозавају недузне уцеснике у саобрацају и убијају породице ..срамота..и туга и закост...

Name

Драги Боже

17.08.2020 11:11

Молим те помози овим младим људима да преживе,малу дјевојчицу спаси свемогући Боже!!!Боже помози.Амин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Понедељак

17.08.2020 12:46

Амин!

Name

митар

17.08.2020 18:16

Да тај твој бог постоји до несреце не би ни досло