Nakon nesreće otac i mlađa kćerka na aparatima

U saobraćajnoj nesreći na licu mjesta je poginula supruga Svjetlana (36) i starija kćerka Dragana (19)

Republika Srpska 17.08.2020 | 11:21
Nakon nesreće otac i mlađa kćerka na aparatima

Zoran Livnjak (44) i njegova mlađa kćerka, četverogodišnja S. L. nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu pola sata prije ponoći na magistralnom putu Teslić- Banja Luka u Gornjem Buletiću, zadobili su teške povrede glave i smješteni su na UKC Banja Luka. Životno su ugroženi rekli su Avazu jutros u ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

- Pacijent Zoran Livnjak hospitaliziran je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje sa teškim povredama glave zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, rekla nam je v. d. načelnika Klinike Dragana Aćića.

Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožen.

- I drugi pacijent iz ove saobraćajne nesreće, mlađa kćerka S. L. (4) je, također, zadobila teške povrede glave i smještena je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena - izjavila je dežurna anesteziologinja dr. Tatjana Bajić.

U saobraćajnoj nesreći, kada su se sudarila dva automobila, Audi A-6 kojim je upravjao Goran Bjelac i Fiat za čijim upravljačem je bio Zoran Livnjak na licu mjesta je poginula Zoranova supruga Svjetlana (36) i starija kćerka Dragana (19). 

Danas će u dobojskoj bolnici biti obavjena obdukcija tijela poginulih.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

braindamaged

17.08.2020 10:32

Jel ovaj visestruki ubica u pritvoru, jel duvo u melodiku, jel mu vadjena krv, jel bio pijan, ili drogiran? To se nigdje u ovim clancima ne spominje? Zasto niko ne spominje te cinjenice, smrdi na neku mucku i na neko stelovanje dokaza. Izgleda da po RS tatini sinovi i mocnici mogu sirotonju i obicne ljude gaziti i ubijati kao zeceve.

ODGOVORITE
Name

Re

17.08.2020 17:55

Nema on ni vozacku dozvolu a za njega ogranicenje ne postoji ..neznam zasto ovakvi ljudi uopste zive da ugrozavaju neduzne ucesnike u saobracaju i ubijaju porodice ..sramota..i tuga i zakost...

Name

Dragi Bože

17.08.2020 11:11

Molim te pomozi ovim mladim ljudima da prežive,malu djevojčicu spasi svemogući Bože!!!Bože pomozi.Amin!

ODGOVORITE
Name

Ponedeljak

17.08.2020 12:46

Amin!

Name

mitar

17.08.2020 18:16

Da taj tvoj bog postoji do nesrece ne bi ni doslo