Корона затворила дјечије обданиште у Вишеграду

 Кризни штаб за ванредне ситуације општине Вишеград данас је донио одлуку да због превенције ширења вируса корона привремено прекине рад  дјечијег обданишта „Невен“.

Република Српска 17.07.2020 | 17:13
Корона затворила дјечије обданиште у Вишеграду

 

То је учињено јер су родитељи једног дјетета били позитивни а каснијим тестирањем и само дијете.

Рад  са дјецом у овој васпитно - образовној установи је прекинут до 31.јула када запослени сваке године иду на колективни одмор.

Вирусом корона у Вишеграду заражена су још четири лица тако да се број регистрованих попео на 66  од чега је неколико њих ретестирано  и тестови су показали да су негативни, сазнаје БН телевизија.

Хоспитализовано је досад 13 пацијената из Вишеграда и од тог броје три су отпуштена из здравствених установа, а код осталих је стање стабилно.

Кризни штаб је ограничио рад фитнес клубова, вјежбаоница и теретана, док ће угоститељскии објекти у унутрашењем простору моћи да имају госте до 21, а ако имају башту у њој и до 23 сата.

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Андриц

17.07.2020 15:31

Како ови наси послусници сто су на власти слијепо и тацно спроводе мјере глобалиста.Знаци,рад уз безброј мјера и ограницења,уз енормну куповину,маски,респиратора,то је оно цему је тезила СЗО,и наси су то децидно спровели у дјело.Умјесто да пустис да све нормално ради,без икаквих ограницења и мјера.Ко се боји нек остане куци,нек носа маску и док се тусира ако хоце,остале пусти да функционису нормално и то је то.Овако смо упали у замку и нема нам излаза...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма хајте

18.07.2020 08:44

Са чим ће се сад фалити начелник младен и др снежана?До јуче су причали да су они град спасили од короне,а сад прво она па сад и начелник заражени.У граду 63, а сигурно има и више.

ОДГОВОРИТЕ