Korona zatvorila dječije obdanište u Višegradu

 Кrizni štab za vanredne situacije opštine Višegrad danas je donio odluku da zbog prevencije širenja virusa korona privremeno prekine rad  dječijeg obdaništa „Neven“.

Republika Srpska 17.07.2020 | 17:13
Korona zatvorila dječije obdanište u Višegradu

 

To je učinjeno jer su roditelji jednog djeteta bili pozitivni a kasnijim testiranjem i samo dijete.

Rad  sa djecom u ovoj vaspitno - obrazovnoj ustanovi je prekinut do 31.jula kada zaposleni svake godine idu na kolektivni odmor.

Virusom korona u Višegradu zaražena su još četiri lica tako da se broj registrovanih popeo na 66  od čega je nekoliko njih retestirano  i testovi su pokazali da su negativni, saznaje BN televizija.

Hospitalizovano je dosad 13 pacijenata iz Višegrada i od tog broje tri su otpuštena iz zdravstvenih ustanova, a kod ostalih je stanje stabilno.

Кrizni štab je ograničio rad fitnes klubova, vježbaonica i teretana, dok će ugostiteljskii objekti u unutrašenjem prostoru moći da imaju goste do 21, a ako imaju baštu u njoj i do 23 sata.

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Andric

17.07.2020 15:31

Kako ovi nasi poslusnici sto su na vlasti slijepo i tacno sprovode mjere globalista.Znaci,rad uz bezbroj mjera i ogranicenja,uz enormnu kupovinu,maski,respiratora,to je ono cemu je tezila SZO,i nasi su to decidno sproveli u djelo.Umjesto da pustis da sve normalno radi,bez ikakvih ogranicenja i mjera.Ko se boji nek ostane kuci,nek nosa masku i dok se tusira ako hoce,ostale pusti da funkcionisu normalno i to je to.Ovako smo upali u zamku i nema nam izlaza...

ODGOVORITE
Name

Ма хајте

18.07.2020 08:44

Са чим ће се сад фалити начелник младен и др снежана?До јуче су причали да су они град спасили од короне,а сад прво она па сад и начелник заражени.У граду 63, а сигурно има и више.

ODGOVORITE