Биковић понудио Ђоковићу улогу Николе Тесле!

Милош Биковић понудио је Новаку Ђоковићу улогу Николе Тесле у новом филму.

Забава 12.06.2020 | 20:04
Биковић понудио Ђоковићу улогу Николе Тесле!

Ова информацију потврђена јеТелеграфу од особе упућене у пројекат који припрема Биковић, али наглашава се да су мале шансе да Ђоковић пристане, и то само због једног разлога - мањак времена.

- То је тачно, али како за сада стоје ствари Новак врло тешко може да постигне да се посвети таквом пројекту - каже  извор.

- Он је с одушевљењем прихватио информацију да је у плану снимање филма о Николи Тесли. То је од великог значаја за нас и Новак је врло позитивно реаговао на Милошев позив да игра Теслу. Поред огромном одјека који би то направило, занимљиво је и то колико Ноле личи на Теслу - каже извор.

- Један од људи којима се целог живота дивим, иако нисам живео у његовој ери. Оставио је огромну заоставштину свима нама. Он се зове Никола Тесла. Многи који гледају вероватно знају ко је он. Он је један од највећих разлога зашто имамо овај 'ливе' и све што је бежично је његов изум - рекао је Новак једном приликом.

 Један од његов цитата који често понављам је да човек мора бити разуман да размишља јасно, али може да размишља дубоко и да буде прилично луд. Он је схватио значај очувања мирног ума, повратка себи... Тежити ка томе да буде у перфектној хармонији. Вибрација му је дозвољавала да креира и онда је могао да конципира све своје направе, изуме, идеје... - казао је Ђоковић.

Подсетимо, Биковић је у Санкт Петербургу потписао протокол о сарадњи на пројекту "Тесла", са руском Националном медијском групом.

Руси улажу 2 милиона евра, а у плану је снимање филма и серије.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес 

Коментари / 0

Оставите коментар