Певачи се масовно тестирају на ЦОВИД19, хаос међу звездама!

Фризер фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић и њене ћерке Анастасије Ражнатовић, Стеван Радивојевић позитиван је на вирус Цовид 19.

Забава 10.06.2020 | 19:23
Певачи се масовно тестирају на ЦОВИД19, хаос међу звездама!

Да има корону Стеван је сазнао у уторак после подне након тестирања на Инфективној клиници у Београду. Радивојевић је одмах поступио одговорно и обавестио све пријатеље са којима је последњих десет дана био у контакту, а потом и на Инстарграму поделио објаву.

- Људи, позитиван сам на Цовид 19. Замолио бих све који су били са мном у окружењу да се тестирају - написао је Стеван. Тако је и било. Међу првима који су његово упозорење озбиљно схватили је певачица Миа Борисављевић, на чијем рођендану је он у понедељак вече присуствовао. Иако тада није знао да је позитиван на вирус, певачици није било свеједно, па се са супругом Бојаном и ћерком током јучерашњег дана тестирала на корону.

- Није ми свеједно, али Боже мој, данас идемо Бојан и ја да се тестирамо да би били сигурни. Стеван јесте био код мене на рођендану и поздравио се са људима, али и новинарима и ја не бих ништа да препуштам случају. Додуше, није се дуго задржао на слављу, међу првим је отишао. Чим добијемо резултате, одмах ћемо да обавестимо јавност. Ако будем позитивна на корону, придржаваћу се свих мера, а ако будем негативна, настављам да радим и да нормално функционишем - рекла је Миа. Исто је поступила и Алекандра Младеновић које су са фризером биле у непосредном контакту.

- Управо сам се тестирала. Са Стеваном сам била у непосредном контекту пре седам дана. Превентивно сам се тестирала и надам се да ће све бити ок - каже Александра. Њена колегинца Сања Ђорђевић у првом тренутку није желела да се тестира, али је ипак променила одлуку. - Немам симптоме, али желим да будем друштвено одговорна, па ћу се тестирати - каже Сања.

Иначе, Борисављевићева није једина на чијој је забави Радивојевић био. Подсетимо, он је међу првима дошао и код Цеце која је 4. јуна у кући на Дедињу славила рођење унука. Два дана након тога водитељка "Задруге" Душица Јаковљевић је сазнала да је позитивна на корону, а након ње и фризер. Душица се осећала лоше и одмах је потражила стручну помоћ. Са друге стране док Радивојевић је тек у понедељак вече осетио малаксалост,а ли је мислио да узрок премор, што је потврдио и за наш лист.

- Пре свега јако ми је жао што је све тако испало. Ниједног тренутка нисам се осећао лоше, све до понедељка увече. Дошао сам срећан и расположен код Мие на рођендан, али у једном тренутку сам осетио да ми се манта и одмах сам отишао кући. Желео сам да се одморим и ни тада нисам посумњао на вирус. Међути, у уторак ујутру сам се пробудио са повишеном температуром и одмах сам отишао на тестирање из предострожности. Ја сам се поставио одговорно и то је најважније у овој ситуацији и аплеујем на све да чим се осетел лоше одмах прдузму све мере због других људи- рекао је Стеван за Курир.

Извор: Курир.рс  Фото: Дамир Дервишагић /принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хе хе

10.06.2020 17:24

39 са 2

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.06.2020 18:04

Није ти добро да излазиш напоље. :)))