Pevači se masovno testiraju na COVID19, haos među zvezdama!

Frizer folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije Ražnatović, Stevan Radivojević pozitivan je na virus Covid 19.

Zabava 10.06.2020 | 19:23
Pevači se masovno testiraju na COVID19, haos među zvezdama!

Da ima koronu Stevan je saznao u utorak posle podne nakon testiranja na Infektivnoj klinici u Beogradu. Radivojević je odmah postupio odgovorno i obavestio sve prijatelje sa kojima je poslednjih deset dana bio u kontaktu, a potom i na Instargramu podelio objavu.

- Ljudi, pozitivan sam na Covid 19. Zamolio bih sve koji su bili sa mnom u okruženju da se testiraju - napisao je Stevan. Tako je i bilo. Među prvima koji su njegovo upozorenje ozbiljno shvatili je pevačica Mia Borisavljević, na čijem rođendanu je on u ponedeljak veče prisustvovao. Iako tada nije znao da je pozitivan na virus, pevačici nije bilo svejedno, pa se sa suprugom Bojanom i ćerkom tokom jučerašnjeg dana testirala na koronu.

- Nije mi svejedno, ali Bože moj, danas idemo Bojan i ja da se testiramo da bi bili sigurni. Stevan jeste bio kod mene na rođendanu i pozdravio se sa ljudima, ali i novinarima i ja ne bih ništa da prepuštam slučaju. Doduše, nije se dugo zadržao na slavlju, među prvim je otišao. Čim dobijemo rezultate, odmah ćemo da obavestimo javnost. Ako budem pozitivna na koronu, pridržavaću se svih mera, a ako budem negativna, nastavljam da radim i da normalno funkcionišem - rekla je Mia. Isto je postupila i Alekandra Mladenović koje su sa frizerom bile u neposrednom kontaktu.

- Upravo sam se testirala. Sa Stevanom sam bila u neposrednom kontektu pre sedam dana. Preventivno sam se testirala i nadam se da će sve biti ok - kaže Aleksandra. Njena koleginca Sanja Đorđević u prvom trenutku nije želela da se testira, ali je ipak promenila odluku. - Nemam simptome, ali želim da budem društveno odgovorna, pa ću se testirati - kaže Sanja.

Inače, Borisavljevićeva nije jedina na čijoj je zabavi Radivojević bio. Podsetimo, on je među prvima došao i kod Cece koja je 4. juna u kući na Dedinju slavila rođenje unuka. Dva dana nakon toga voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević je saznala da je pozitivna na koronu, a nakon nje i frizer. Dušica se osećala loše i odmah je potražila stručnu pomoć. Sa druge strane dok Radivojević je tek u ponedeljak veče osetio malaksalost,a li je mislio da uzrok premor, što je potvrdio i za naš list.

- Pre svega jako mi je žao što je sve tako ispalo. Nijednog trenutka nisam se osećao loše, sve do ponedeljka uveče. Došao sam srećan i raspoložen kod Mie na rođendan, ali u jednom trenutku sam osetio da mi se manta i odmah sam otišao kući. Želeo sam da se odmorim i ni tada nisam posumnjao na virus. Međuti, u utorak ujutru sam se probudio sa povišenom temperaturom i odmah sam otišao na testiranje iz predostrožnosti. Ja sam se postavio odgovorno i to je najvažnije u ovoj situaciji i apleujem na sve da čim se osetel loše odmah prduzmu sve mere zbog drugih ljudi- rekao je Stevan za Kurir.

Izvor: Kurir.rs  Foto: Damir Dervišagić /printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

he he

10.06.2020 19:24

39 sa 2

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.06.2020 20:04

Nije ti dobro da izlaziš napolje. :)))