Преко 100 држављана БиХ заробљено на крузеру

Држављани Босне и Херцеговине и Србије, који се тренутно налазе на броду Царнивал Бреззе компаније „Царнивал Цруисе Лине“ јавили су се медијима и тврде да већ неколико дана се одгађају њихови повратци у матичне земље.

Босна и Херцеговина 18.05.2020 | 13:18
Преко 100 држављана БиХ заробљено на крузеру

На овом крузеру налази се 113 државаљна БиХ који су требали већ 7. маја вратити се у БиХ.

Држављани БиХ и Србије кажу да од надлежних нису добили одговоре на конкретна питања. Међу држављанима БиХ налазе се особе из Бањалуке, Тузле, Јабланице, Брчког, Зенице и осталих градова БиХ.

Из компаније „Царнивал Цруисе Лине“ кажу да раде све што могу да врате све чланове посаде кући те да сарађују с властима на плану за искрцавање флоте.

– С обзиром на ограничења путовања, постоји низ компликованих фактора. Прошле седмице „Царнивал Цруисе Лине“ издао је саопштење о нашим активностима што се тиће репатријације и очекујемо да ће се у наредних неколико седмица 26.000 чланова нашег тима вратити кући. Сличне активности су у току и за друге фирме под кровом „Царнивал Цорпоратион“.

Ми и даље бринемо о нашим члановима посаде, укључујући осигуравање WиФи-ја за њих како би остали у контакту са својим најмилијима код куће. Ми марљиво радимо на рјешавању проблема и обавјештавамо чланове наше посаде – поручили су из компаније „Царнивал“.

Крузер је стигао у Саутемптон

(Аваз)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

комсија

18.05.2020 11:57

Сва господа са 450.-КМ мјесецно. Супер је било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

20.05.2020 21:01

Имају ли ста јес'...да им стогодерце посаљемо преко владе...ал нас је страх да то зохари не поједу...

ОДГОВОРИТЕ