Полиција га спречила да се венча!?

Младожења Сону Кумар Чухан из Индије прешао је 850 километара веровали или не на бициклу! А све зато да би дошао на своје венчање у свом родном граду, али на крају га је полиција спречила да се венча...

Занимљивости 20.04.2020 | 18:25
Полиција га спречила да се венча!?

Полиција га је зауставила пре него што је стигао на одредиште - на своју свадбу тј венчање, након чега је стављен у карантин.

Сону Кумар Чухан, стар 24 године, је требало да се венча 15. априла у свом родном граду Пипра Расулпур у држави Утар Прадеш.

Њега је увођење мера карантина затекло у граду у Пенџабу у којем ради у једној фабрици, око хиљаду километара удаљеном од места венчања.

Након дужег размишљања и разговора са пријатељима, Сону и његова три друга решила су да крену на пут дуг скоро хиљаду километара возећи бицикл.

Након недељу дана даноноћне вожње, само два дана пре венчања и на 150 километара од одредишта, Сонуа и његове пријатеље зауставила је полиција. Власти им нису дозволиле да наставе пут и сва четворица мушкараца стављена су у карантин у којем ће остати 14 дана.

"Заустављен сам на око 150 км од куће, постојале су шансе да се венчање одржи али власти ми нису дозволиле да додђем куц́и упркос мојој жељи", рекао је Цхаухан за индијске медије

Међутим, он је додао да је здравље најважније и да се венчање може одгодити за касније.

Индија је 24. марта увела мере карантина, а оне ће бити на снази до 3. маја.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар