Policija ga sprečila da se venča!?

Mladoženja Sonu Kumar Čuhan iz Indije prešao je 850 kilometara verovali ili ne na biciklu! A sve zato da bi došao na svoje venčanje u svom rodnom gradu, ali na kraju ga je policija sprečila da se venča...

Zanimljivosti 20.04.2020 | 18:25
Policija ga sprečila da se venča!?

Policija ga je zaustavila pre nego što je stigao na odredište - na svoju svadbu tj venčanje, nakon čega je stavljen u karantin.

Sonu Kumar Čuhan, star 24 godine, je trebalo da se venča 15. aprila u svom rodnom gradu Pipra Rasulpur u državi Utar Pradeš.

Njega je uvođenje mera karantina zateklo u gradu u Pendžabu u kojem radi u jednoj fabrici, oko hiljadu kilometara udaljenom od mesta venčanja.

Nakon dužeg razmišljanja i razgovora sa prijateljima, Sonu i njegova tri druga rešila su da krenu na put dug skoro hiljadu kilometara vozeći bicikl.

Nakon nedelju dana danonoćne vožnje, samo dva dana pre venčanja i na 150 kilometara od odredišta, Sonua i njegove prijatelje zaustavila je policija. Vlasti im nisu dozvolile da nastave put i sva četvorica muškaraca stavljena su u karantin u kojem će ostati 14 dana.

"Zaustavljen sam na oko 150 km od kuće, postojale su šanse da se venčanje održi ali vlasti mi nisu dozvolile da dodđem kući uprkos mojoj želji", rekao je Chauhan za indijske medije

Međutim, on je dodao da je zdravlje najvažnije i da se venčanje može odgoditi za kasnije.

Indija je 24. marta uvela mere karantina, a one će biti na snazi do 3. maja.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar