Четири младе особе погинуле у удесу код Ливна

Четири особе смртно су страдале у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у мјесту Ковачић код Ливна, извијестио је у петак МУП Херцегбосанске жупаније (ХБЖ).

Босна и Херцеговина 10.04.2020 | 11:01
Четири младе особе погинуле у удесу код Ливна

Синоћ у 23.15 сати догодила се саобраћајна несрећа на магистралном путу М-6.1 Ливно - Грахово, у мјесту Ковачић поред Ливна, у којој је 21-годисњи Ј.М. из Ливна управљајући возилом марке "Голф" смртно страдао на мјесту несреће, као и његова сувозачица 20-годишња С.В. из Ливна.

Сапутници у истом возилу 20-годишњи В.В. из Ливна и 19-годишња И.Р. из Ливна превезени су у Жупанијску болницу у Ливну, гдје су од задобивених повреда ноћас преминули.

Други учесник саобраћајненесреће, 46-годишњи Т.П. из Ливна, који је управљао возилом марке "Ланд Ровер", задобио је лакше тјелесне повреде док је његов сувозач 38-годишњи И.Ш. из Ливна задобио теже тјелесне повреде те се налази у Жупанијској болници у Ливну.  

Један дио увиђаја на мјесту догађаја обавили су ноћас припадниции ПУ Ливно, Сектора криминалстичке полиције МУП-а ХБЖ-а и дежурни Жупанијски тужилац, док ће се други дио наставити током дана, саопштено је МУП ХБЖ-а.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гроф

10.04.2020 09:38

Трагедија да не мозе веца..Сауцесце породицама а настрадалима вјецни мир

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

10.04.2020 21:11

Недо бог никоме искрено сауцесце породицама из невесиња