Četiri mlade osobe poginule u udesu kod Livna

Četiri osobe smrtno su stradale u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Kovačić kod Livna, izvijestio je u petak MUP Hercegbosanske županije (HBŽ).

Bosna i Hercegovina 10.04.2020 | 11:01
Četiri mlade osobe poginule u udesu kod Livna

Sinoć u 23.15 sati dogodila se saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-6.1 Livno - Grahovo, u mjestu Kovačić pored Livna, u kojoj je 21-godisnji J.M. iz Livna upravljajući vozilom marke "Golf" smrtno stradao na mjestu nesreće, kao i njegova suvozačica 20-godišnja S.V. iz Livna.

Saputnici u istom vozilu 20-godišnji V.V. iz Livna i 19-godišnja I.R. iz Livna prevezeni su u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih povreda noćas preminuli.

Drugi učesnik saobraćajnenesreće, 46-godišnji T.P. iz Livna, koji je upravljao vozilom marke "Land Rover", zadobio je lakše tjelesne povrede dok je njegov suvozač 38-godišnji I.Š. iz Livna zadobio teže tjelesne povrede te se nalazi u Županijskoj bolnici u Livnu.  

Jedan dio uviđaja na mjestu događaja obavili su noćas pripadnicii PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a HBŽ-a i dežurni Županijski tužilac, dok će se drugi dio nastaviti tokom dana, saopšteno je MUP HBŽ-a.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Grof

10.04.2020 09:38

Tragedija da ne moze veca..Saucesce porodicama a nastradalima vjecni mir

ODGOVORITE
Name

Niko

10.04.2020 21:11

Nedo bog nikome iskreno saucesce porodicama iz nevesinja