Познат узрок смрти мајке и бебе у Мркоњић Граду

Обдукција тијела преминуле породиље З.Ч. (26) из Петровца и њеног новорођенчета који су пронађени мртви у стану у Мркоњић Граду, показала је да се беба родила у термину те да је мајка подлегла усљед тешког порођајног крварења, а беба усљед неадекватног збрињавања, сазнају "Независне".

Република Српска 07.04.2020 | 13:56
Познат узрок смрти мајке и бебе у Мркоњић Граду

Како сазнајемо, на њиховим тијелима нема трагова насиља а беба која је рођена са уредном тежином и дужином за термински порођај, подлегла је јер није збринута а између осталог, пупчаник је био само откинут али не и подвезан.

Иако су њени познаници тврдили да је несрећна жена, која је радила као конобарица у Мркоњић Граду, била у седмом мјесецу трудноће, па су сумњали на пријевремени порођај, обдукција је ипак показала да је порођај био у 9. мјесецу.

З.Ч. је живјела као подстанар јер се доселила из Грахова у Мркоњић Град, гдје је била запослена, али будући да су локали затворени због ситуације са вирусом корона, посљедњих дана није радила.

Овај шокантан случај откривен је у недјељу када се она није јављала на мобилни телефон па су познаници одлучили да виде шта се десило, али овакав стравичан сценарио нико није очекивао.

По уласку у њен изнајмљени стан затечен је хорор, јер је тијело бебе, којој је била пресјечена пупчана врпца, пронађено у кухињи у лавору, док је породиља нађена поред кревета. Иза З.Ч. је остала мала кћерка из првог брака, која живи са баком и дједом у Грахову. 

(Независне)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Мурија

07.04.2020 13:17

Трагедија . Нека им је вјецна слава и да их бог прими у рајске вртове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гуги

07.04.2020 13:21

Страсно. ..а нема се гдје ни збринут у Мркоњиц Граду неради породјајни одјел одавно има пет година град је буквално мртав. ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

07.04.2020 14:40

Тегелтија и каја добро раде, ако не ради породилисте.

Name

Комсија

07.04.2020 16:02

Па болница тренутно ради само са15% капацитета,у вријеме пандемије...бозе сачувај...

Name

Сигурно да це

07.04.2020 17:20

Тузиластво испитати слуцај, да ли је покојна зена тразила помоц у овој узасној ситуацији....

Name

Ја

07.04.2020 17:21

Мртва уста не говоре ? можда је и звала хитну, али нису хтјели доци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледај дом свој андјеле

07.04.2020 20:53

Ово је тако залосно, да је сваки коментар сувисан. Јадна млада зена, туга за малог андјела, које СЕ родило да би одмах умрло, ... Велика је суровост друства, људских односа, времена у којем зивимо

ОДГОВОРИТЕ