Осипа се Управа ФК Радник и Ненад Лалић дао оставку

Ненад Лалић поднио је оставку на мјесто члана Управног одбора ФК Радник Бијељина,

Фудбал 30.03.2020 | 11:00
Осипа се Управа ФК Радник и Ненад Лалић дао оставку

„Желим да вас обавјестим да подносим неопозиву оставку на мјесто члана Управног одбора ФК Радник Бијељина. Због здравственог стања сам често одсутан са састанака те због тога сматрам да треба да именујете другу особу“, навео је Ненад Лалић у писму послатом на адресу клуба, сазнаје ИнфоБијељина. 

Ненад Лалић је био члан Управе пет година у континуитету. 

Подсјетимо да смо ми јуче најавили да ће Лалић поднијети оставку, а према неким сазнањима то исто намјеравају да учине, иако не желе јавно да  потврде али ни да деманују,  и Милош Стевановић и Слободан Ловрић.

Оставку је поднио и Славен Ристић.

Прије два дана у Бијељини је без обзира на ванредну ситуацију у Републици Српској због вируса корона одржана хитна сједница Скупштине ФК Радник како би спријечили повратак прослављеног бившег фудбалера и селектора Младена Крстајића на чело клуба.

Како фудбалска јавност у Бијељини тврди све је било изрежирано од стране градоначелника Мића Мићића који је уз помоћ својих људи вршио притисак на делегате да одбаце могућност повратка Крстајића на чело клуба.

Умјесто Крстајића за предсједника ФК Радник изабран је Предраг Перковић, директор локалног "Водовода",  који слови за једног од оданијих људи градоначелника Бијељине Мића Мићића.

У вријеме када је Крстајић водио клуб Радник је два пута изашао у Европу, гдје се борио са елитним европским клубовима, освојио је Куп БиХ и неколико купова Републике Српске.

Од клуба без шансе, уз помоћ Крстајића и његових сарадника, ФК Радник је постао један од перспективнијих и најпожељнијих клубова у БиХ.

Сада се тренутно ФК Радник налази негдје на средини табеле.

ФК Радник је остао без професионалца какав је Младен Крстајић, али и без два члана Управе Славена Ристића и Ненада Лалића. Како се у кулораима Бијељине чује, оставке би могли поднијети и Стевановић и Ловрић.

У УО ФК Радник су још и Миленко Зупур и Душко Милановић, који се за сада не оглашавају.

(БН) 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Мициц

30.03.2020 09:54

Мићо решио да кад тоне,тоне домаћински.сретан пут у пакао градонацелнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мициц

30.03.2020 10:21

Питуј игумане и не секирај се за манастир.???

Name

Миле

30.03.2020 11:28

Мициц изгледа да се разуме у фудбал изгледа да је игро код приватника прије с татом чим се мијеша у фк Радник па није то његова својина

Name

Мисо

30.03.2020 09:56

Остат це Цицо глобус и Педја Перковиц. Шта Мицо ради са Бијељине као да му је тата Пантелија преписао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОЛИДУКДРНД

30.03.2020 10:48

УХ САДА НЕЦЕ МОЦИ НАЦИ НОВЕ ЉУДЕ ПРОПАСТ МОРАЦЕ УВЕСТИ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ЦИМЕСЕ ВИ БАВИТЕ О ОВАКВИМ ПРОБЛЕМИМА ЗИВЈЕЛА РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо трећина

30.03.2020 11:05

Треба пред изборе растјерати све који га се не боје и које не може да купи са врећом брашна...Мићо је највећа лопужа коју је Бијељина имала у пакету са Мијуцем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоде

30.03.2020 11:24

Ако је предсједник Скупстине клуба директор водовода ваљда у водоводу мозе наци 5 људи за управни одбор, ваљда 5 људи зна правила фудбалске игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудило

30.03.2020 12:19

без краја али боље није могло испасти и оно мало сембераца стоје остало уз њега сада це му окренути ледја!!! Браво Мицо!! Сам си убрзао свој пад!! Надам се да цемо те брзо заборавити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Сарајево

30.03.2020 12:24

Поздрав за Мициног потрцка,Педју Јовица од његове плавусе.Сифра стан Ис оргије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

30.03.2020 12:34

Пре свега за господина Ристица и остале чланове " нове Управе ". Не желе људи да позурају образ и губе кредибилитет због Мице Мицица. Некад тзв виси интереси , новац и лобирања нису довољни јер нецији образ не можете купити новцем. У постојецој ситуацији Радник у року 2 године испада из лиге и комплетан спорт Бијељине иде лагано у пропаст. Доста Сембереца овај пут се нецw моци купити и на Изборима или це паметно климнути главом али кад додју у ону кабину за гласање огромна вецина људи неце дат глас Мици М. Ово око ФК Радник је полигон и провјера за наредне изборе. Када би Избори ујутру били Мицо би изгубио и ово је само примјер да це противкандидат Мице М имати огромне шанса а Бијељина и заслузује новог цовјека којег нецемо звати 1/3.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦХ

30.03.2020 12:41

Као и у свим другим сегментима друства тако и у фудбалу, увијек су на целу неструцни људи који немају ниста заједницко са функцијом коју обављају. Смјењује се фудбалски струцњак и поставља директор водовода. Одлоцно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ЦХ

30.03.2020 17:01

ТАКО НАМ ЈЕ И НЕ СЈЕЦАМ СЕ ОД КАДА А ИМАМ ЛИЈЕПИХ ГОДИНА, СВИ КОЈИ СУ ИОЛЕ ВРИЈЕДИЛИ И НИСУ ПРОДАЛИ ОБРАЗ УПРАВО ОВАКВИ СМЈЕЊУЈУ, ПОНИЗАВАЈУ, ПРОТЈЕРУЈУ, ОСТАВЉАЈУ БЕЗ СРЕДСТАВА ЗА ЗИВОТ И МОГУЦНОСТИ БИЛО КАКВОГ ИЗБОРА, ДОК СЕБЕ И СВОЈУ ДЈЕЦУ ОБЕЗБЈЕДЈУЈУ, БАХАТЕ СЕ, СПРДАЈУ СА НАРОДОМ.. АЛИ СВЕ ИМА СВОЈ КРАЈ..

Name

Боки

30.03.2020 17:55

Мићо тоне, али отмено, ко са додом тикве сади, саме му се о главу одбијају.

ОДГОВОРИТЕ