Ево шта се заиста дешавало на граници Турске и Грчке!

Турска држава била је умешана у недавне инциденте на турско-грчкој граници, пише немачки "Шпигел".

Свијет 28.03.2020 | 08:15
Ево шта се заиста дешавало на граници Турске и Грчке!

Недељник, позивајући се на информације из немачке обавештајне службе БНД, наводи да су пре месец дана турске власти натерале избеглице у аутобусе и да су из одвезли на грчку границу.

Међу хиљадама миграната било је и турских војника оји су подстицали на лицу места, на граници, инциденте, истиче се у извештају БНД-а.

Представници турског безбедносног апарата негирали су сваку умешаност.

Грчка влада већ је раније изнела сумњу да су турски држављани били у маси људи током инцидената на граници.

Грци су се позвали на изјаве безбедносних снага на лицу места, који су известили да су турске снаге саме бацале камење и да су покушале да пресеку граничну ограду.

(Курир.рс/Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ухх

28.03.2020 07:32

Како се играју са људским зивотима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

28.03.2020 07:56

Тачно, али куда ће и ови из своје куће, остављајући своје породице, кад не поштујеш своју породицу своју земљу како ћеш тудју

Name

Јеах

28.03.2020 08:24

То нису људски животи већ плаћени мигранти од стране НАТО терориста међу којима су и турци а и арапи..толико о мирољубивом исламу..што не бјеже у меку?

Name

Дингил

28.03.2020 09:45

А ови што су их истјерали из њихових домова се не играју људским животима? Дајте људи будите реални, Америка и дио Европе измишља тзв терористе и покушава поставити синоним за терориста - муслиман. Па дајте отворите очи, шта ће Америка у Афганистану, Ираку, Сирији, Либији и осталим државама богатим нафтом. Чуј што не иду у Меку? Па није их из Меке протјерала Америка и Европа и пошто је Европа ближа она и треба да их прими јер их је та иста Европа својом политиком избацила из њихових кућа и загорчала им живот.

Name

Ре

28.03.2020 14:47

Ма БРАВО Дингил