Нису испоштовали правила и поред упозорења!?

Већина јавних личности је ванредно стање у земљи озбиљно схватила и углавном се придржава правила која је председник почетком недеље наложио због ширења коронавируса, који је захватио цео свет.

Забава 20.03.2020 | 15:35
Нису испоштовали правила и поред упозорења!?

Ипак, има и оних који за то не хају, већ завршавају своје обавезе. Екипа емисије „Папарацо лов“ пратила је у стопу поједине звезде и била им за петама током кретања по граду. Иако је у уторак грађанима старијим од 65 година забрањено да излазе из својих домова, Мирослав Илић овога се није придржавао, ризикујући да плати казну од 150.000 динара.

Он је напустио породичну кућу, бацио ђубре, након чега се упутио у манастир са супругом Горданом. Након што су се помолили Богу и запалили свеће, „славуј из Мрчајеваца“ накратко је свратио у продавницу. Купио је неколико ситница и вратио се кући, из које потом уопште није излазио.

Иако влада Србије не препоручује прављење залиха хране, али и осталих животних потрепштина, Мирољуб Аранђеловић Кемиш (62), супруг Зорице Брунцлик, тога се, по свему судећи, не придржава. Додуше, он није куповао тоалет-папир, зејтин и брашно, али зато је обезбедио пакете пелена за три месеца.

Хармоникаш, који је пре неколико месеци постао деда, био је у набавци за своју унуку и пазарио чак осам кутија великих и малих пелена. Након куповине Мирољуб се право из Котежа упутио на Кошутњак, где је завршио пословне обавезе, након чега се вратио у породични дом.

Што се млађе гарде певача са естраде тиче, и они су угрожени, али највише финансијски. Милица Павловић отишла је на уговорену тезгу у Црну Гору, али кад је стигла, саопштено је да од наступа нема ништа због новонастале ситуације. Она је на аеродрому купила средство за дезинфекцију руку и придржавала се правила, али до даљег од наступа нема ништа.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен/папарззолов

Коментари / 0

Оставите коментар