Српска полиција Северину спровела у изолацију!

Северина Којић (47) спроведена је код санитарног инспектора од стране српске полиције, јер није поштовала мере самоизолације које су преписане због светске пандемије корона вируса!

Забава 19.03.2020 | 16:43
Српска полиција Северину спровела у изолацију!

Наиме, хрватска певачица је пре доласка у Београд боравила у Швајцарској, а приликом уласка у Србију није пријавила да је боравила у једној од најугроженијих земаља, због чега је била дужна да две недеље проведе у изолацији, наводи Српски телеграф.

Северина је у Швајцарској била 7. и 8. марта, поводом наступа, а када је дошла у Србију оглушила се о мере Републике Србије и упутила се на Врачар, одакле је испред зграде Милана Поповића снимила видео и објавила да јој не дозвољава ни да види њиховог сина Александра.

Уместо тога, Северина је била у обавези да се самоизолује на две недеље.

Но, она је на Инстаграму навела како је дошла да види дете које има право да, по одлуци суда, виђа уторком и четвртом, али да "даље од улазних врата није могла".

- Дошла сам у Србију, јер је отац мог сина одлучио овде провести целу недељу, а како бих сина видела барем у судски одређеним терминима, у уторак и четвртак од 15 до 20 сати, као и следећи викенд од суботе који је мој - почела је Северина објаву на Инстаграму.

- Од суботе чекам и молим да видим осмогодишње дете, које није видело мајку пуних 5 дана. Није ми допустио у суботу, у недељу је рекао да је код своје браће па да ће ми га дати у понедељак. Онда се предомислио и јуче. И када је коначно дошло данас, дан када не плачем, уместо да загрлим рођено моје, отац је самопрогласио самоизолацију Александра и себе, због очевог путовања у Аустрију 7. и 8. марта, о којем ме уопште није известио. Како сам од тада у међувремену била два пута са сином, упозорила сам га на то и на судску одлуку. И дошла сам пред његову београдску адресу, али даље од улазних врата нисам могла. Није чак дао нити да ми око моје махне кроз балкон или врата - закључила је певачица.

Милан Поповић на све ово тврди да је своју некадашњу партнерку о свему уредно обавестио, те да би она пре свега требало да мисли на здравље детета у овом тенутку.

- Ја сам Северину на време обавестио да смо син и ја у изолацији. Међутим, она је у свом карактеристичном духу породичног насилника управо тако на силу покушала да оствари неко своје право. Када јој то није успело, онда је као по обичају у помоћ позвала јавност и кренула да манипулише тако што пласира лажне и нетачне информације, с намером да унизи оца свог детета који води рачуна о здрављу нашег сина - каже Милан.

- То би сваком родитељу требало да буде на првом месту. Надам се да ће што пре схватити да бахатим понашањем не може ништа да постигне, већ да треба да почне да се понаша одговорно, цивилизовано и васпитано - навео је Поповић за Српски телеграф.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар