Милош Биковић послао снажну поруку људима и замолио да вечерас урадимо ово!

Глумац Милош Биквић упутио је апел на свом Инстаграм профилу и са својим пратиоцима поделило снажну поруку која никога није оставила равнодушним.

Забава 18.03.2020 | 18:32
Милош Биковић послао снажну поруку људима и замолио да вечерас урадимо ово!

- Позив, и апел, и молба и ...шта год... - написао је Милош у опису видеа.

- Можда се осећате добро сада, можда ћете се осећати добро за три дана или пет дана. Можда за недељу или десет дана поченете да осећате неке симптоме, па вам се стање погорша, па не дај Боже, можда ћете морати да будете хоспитализовани. Можда у том тренутку неће бити кревета, довољно респиратора, можда ће бти превише заражених, можда неће бити довољно здравих лекара... - почео је обраћање Биковић.

- Зато будите одговорни данас, будите сада савесни и пратите упутстства надлежних ограна. Ако сви учинимо помало, то може бити довољно да се ова криза преброди. Ваши преци су били у кризним ситуацијама, звани да узимају пушке и иду у ровове, од вас се тражи да седите на каучу. Ајде сви то да урадимо! Да будемо стрпљиви и да прегрмимо ову кризу како бисмо сачували што више живота - рекао је Милош.

Он је у другом видеу апеловао да грађани вечерас у 20 часова изађу на балконе и поздраве докторе и раднике који ризикују здравље.

"Вечерас у 20 часова изађите на своје балконе и једним аплаузом поздравите наше медицинаре, наше докторе, наше техничаре, све ранике у здравственим установама који се боре и ризикују своје здравље и своје животе да се изборе са овим вирусом, овом болешу и великим проблемом. Они који раде поврмено који су изморени...", рекао је Милош.

Извор: Телеграф/Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар