"Рајанер" и "ЕР Србија" отказали летове из Бањалуке

- Авио-компанија "Рајанер" отказала је, због епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона, све летове из Бањалуке до 29. марта, док је "Ер Србија" отказала летове Бањалука-Београд планиране за сутра и недјељу, 22. март, саопштено је из "Аеродрома Републике Српске".

Република Српска 18.03.2020 | 13:48
"Рајанер" и "ЕР Србија" отказали летове из Бањалуке

Из "Аеродрома Српске" наводе да је "Рајанер" оставио отворену могућност даљих одгађања летова.

"Компаније `Рајанер` и `Ер Србија` контактираће путнике у вези са отказивањем њиховог лета и рефундирањем трошкова. Уколико су карте купљене у туристичким агенцијама тада ће трошкове рефундирати агенција. Због преоптерећености онлајн система за враћање новца молимо путнике за стрпљење и разумијевање", наведено је у саопштењу.

Из "Аеродрома Републике Српске" су позвали путнике да прате званичне информације на сајтовима авио-компанија "Рајанер" и "Ер Србија" јер се ситуација у вези са летовима мијења из дана у дан.

(Срна) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

аа

18.03.2020 13:01

изненадио сам се синоц кад сам видио раyанов авион да оде са маховљана

ОДГОВОРИТЕ
Name

латамајсторе

18.03.2020 14:42

И данас је полетео

Name

несо бл

18.03.2020 14:40

На васу залост,само привремено,проце и ово као и ви!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

18.03.2020 15:57

Нешо, многи би се обрадовали када би реинер саопштио да се повлачи заувијек али жеља им се испунити неће и ако бог да ускоро ће само ширити нове линије. А онда нека поцркају ови који који мисле своме граду, својој републици и својим сународницима само зло и радују се свакој несрећи ко да И њих све то неће погодити.