Данас је петак 13-ти: Колико су наше певачице сујеверне?!

Петак 13. сматра се најнесрећнијим даном у години и многи га се боје, будући да се кроз историју показало да су се многе лоше ствари десиле баш на тај дан. Због тога многи предузимају посебне мере тога дана, одлажу путеве и битне послове. Ево колико су певачице са наше сцене сујеверне и како проводе данашњи дан.

Забава 13.03.2020 | 20:46
Данас је петак 13-ти: Колико су наше певачице сујеверне?!

- Нисам сујеверна, али и јесам, не знам како бих то објаснила... Петак 13. има неку своју симболику. Тај дан се трудим да будем са својим најмилијима, код куће, не излазим тог дана - ако морам на пут, Боже мој, шта да радим... Али не радим нешто што бих могла и сутра - признала је Индира Арадиновић Инди, док Кија Коцкар признаје да није имала појма да је баш данас петак 13.

- Не плашим се. Не бих ни знала да је петак 13., да ми нисте рекли. Преживела сам их очигледно више пута, па ћу и овај. Код куће сам данас и потрудићу се да ништа не запалим. А што се тиче ситуација које су ми се дешавале, искрено, ништа не памтим.

Велику пажњу овом дану не придаје ни Николина Ковач.

- Нисам заиста нешто посебно сујеверна, нормално функционисем кад год је петак 13. и немам нека лоша искуства везано за тај датум, код мене влада правило енергије - истакла је она, а Анабела Атијас петак 13. те 1995. године никада у животу неће заборавити.

- За мене је то датум као и сваки други, нисам сујеверна. Оперисана сам на петак 13. 1995. године и све је одлично прошло! И могу вам рећи да ми је данас јако леп дан.

Драгица Радосављевић Цакана признала је да ју је данас потерао малер, али каже да не жели да се стресира, већ верује да је сутра чека нови, много лепши дан.

- Нисам сујеверна, иако понекад за ствари које не успем да урадим или крене наопако, могу да кривим тако неке петке 13. или тако ретроградне меркуре итд. (смех)! Нисам, тј. не сећам се да сам имала неки проблем задњих пар год, али данас ми се покварио усисивач и машина за веш, нешто лупа, а врата од гараже не раде! И даље нисам сујеверна и нећу то приписати овом дану већ лошој срећи данас. Ја ћу оно старо - сутра је нови дан и све ће бити лепо!

Злата Петровић истакла је да углавном није сујеверна, али да је током живота научила да прати знакове крај пута, као и да јој је 13 заправо срећан број.

- Ја тај број 13. највише волим, јер сам рођена 13. јула. Кад год играм нешто, увек идем на ту тринаестицу... Сећам се, пар пута када је неко играо рулет, па кажу:"Ајде, кажи број", ја кажем 13 и добију! Некада сам сујеверна, некад нисам, све зависи од ситуације, од мог психичког стања (смех)! Дошли смо неком својом улогом овде, добили смо неки код на самом рођењу... Можда пратим само неке друге знакове, када нешто сањам, нешто ми се прикаже, покаже у било ком смислу. Док сам била млађа нисам толико обраћала пажњу, али сам временом бивала старија, мудрија, па обратила пажњу и на то. Сећам се, једном ми је и менаџер рекао:"Немој, молим те, да кренемо на петак 13., баксузно је то", ја кажем:"Баш намерно ћемо да кренемо управо због тога", и било је супер!

Извор: Пинк/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар