Беби Дол због Тајкуна пева народњаке!

Беби Дол у новој серији „Тајкун“ има улогу певачице, али оно што је најзанимљивије јесте да ће је публика коначно чути како пева народњаке.

Забава 05.03.2020 | 18:38
Беби Дол због Тајкуна пева народњаке!

Поп певачица прихватила је да за потребе овог телевизијског пројекта изведе чувени хит „Рано је за тугу“, који у оригиналу пева Харис Џиновић. Како смо сазнали од људи који су били присутни на сету, Беби се у томе одлично снашла и није било потребе да се посебно припрема за свој лик. Она неће имати задатак само да отпева поменуту нумеру већ ће њена улога имати и друге радње. Беби тумачи лик певачице која је блиска пријатељица жене тајкуна, а коју игра Јелена Ђокић.

Заспала на снимању

Беби је провела два дана на снимању, како је и било планирано. Сви глумци су је добро прихватили, као и она њих, а посебно је с њом био близак Драган Бјелогрлић, с којим је највише и снимала сцене. Радња дела серије у којој певачица глуми одиграва се на прослави код тајкуна Владана, једног од најбогатијих људи у Србији, којег тумачи управо Бјела, а Беби је позвана као пријатељица његове супруге да отпева неколико песама.

Познато је да снимање филмова и серија често буде исцрпљујуће, чак и за професионалне глумце који су на то навикли и добро су уиграни. Беби је једино то мало теже пало, па је од превеликог умора заспала на сету првог дана снимања. Како смо сазнали, екипа серије после тога није наставила са снимањем јер су сви били исцрпљени, па су Беби одвезли кући и сутрадан су наставили. Певачица се извињавала због тога што је заспала, али нико јој није замерио јер су свесни да није навикла на такав темпо снимања.

Шест недеља снимања

Укупно, снимање серије „Тајкун“ трајало је шест недеља, односно 100 снимајућих дана. У питању је заједнички пројекат продукцијске куће „Фајерфлај“ и „Телекома Србије“, потписује га редитељ Мирослав Миља Терзић, а премијерно емитовање планирано је за 15. март на каналу Суперстар ТВ, док ће на РТС бити приказан сутрадан. У десет епизода гледаоци ће бити у прилици да прате драматичан и турбулентан живот моћног човека на врхунцу каријере у тренутку када и држава и непријатељи прете да униште његово пословно царство. Поред Бјеле, Беби и Ђокићеве, у „Тајкуну“ играју и Бане Трифуновић, Марко Баћовић, Хана Селимовић, као и младе глумачке наде Вук Јовановић, Невен Бујић, Вања Ненадић и Милош Петровић Тројпец.

Поред улоге у „Тајкуну“, Беби је одиграла роле и у „Бољем животу“ и „Лисицама“, кратком филму „Малеш“, као и у неемитованом филму „Протестни албум“. Поред тога, она је позајмила глас покојној глумици Соњи Савић у филму „Живот је леп“, о чему је сада говорила.

- Једне ноћи у Каиру, само што сам дошла с посла око пола четири ујутру, зазвонио ми је телефон. Били су то Соња Савић и редитељ Боро Драшковић. Соња виче: „Мацо, ти то никада ниси певала, али баш због тога треба.“ Пробали су с Јадранком Јовановић, Лепом Лукић, испуцали су све адуте, па се Соња сетила мене - рекла је Беби и додала да се последњи пут са Соњом чула пред њену смрт.

Извор: Курир.рс  Фото: Милица Цветковић 

Коментари / 0

Оставите коментар