Данас промјенљиво облачно са сунчаним интервалима

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, на истоку са могућношћу слабих падавина, уз температуру ваздуха од седам до 13 степени Целзијусових.

Република Српска 24.02.2020 | 08:17
Данас промјенљиво облачно са сунчаним интервалима

Јутро ће бити облачно на сјеверу, сјевероистоку и истоку, умјерено до претежно облачно у већини осталих предјела, а на југу Херцеговине претежно ведро.

На сјевероистоку и истоку током пријеподнева могућа је која кап кише или росуља, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Од поднева се очекује постепено раслојавање облачности, па ће током дана бити претежно сунчано, а промјењива облачност ће се дуже задржати на сјевероистоку и истоку, те дјелимично у централном појасу.

Касније послије подне и увече доћи ће до разведравања у свим предјелима.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, углавном источни и сјевероисточни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Гацко минус један, Билећа нула, Вишеград, Бјелашница, Дрвар и Соколац један, Чемерно два, Билећа, Фоча, Источно Сарајево, Иван Седло, Ливно и Приједор три, Хан Пијесак четири, Јајце, Мостар и Требиње пет, Бањалука, Добој и Сребреница шест, Градачац, Сарајево и Зворник осам, Неум и Тузла 10 и Бијељина 12 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар