Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, na istoku sa mogućnošću slabih padavina, uz temperaturu vazduha od sedam do 13 stepeni Celzijusovih.

Republika Srpska 24.02.2020 | 08:17
Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima

Jutro će biti oblačno na sjeveru, sjeveroistoku i istoku, umjereno do pretežno oblačno u većini ostalih predjela, a na jugu Hercegovine pretežno vedro.

Na sjeveroistoku i istoku tokom prijepodneva moguća je koja kap kiše ili rosulja, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Od podneva se očekuje postepeno raslojavanje oblačnosti, pa će tokom dana biti pretežno sunčano, a promjenjiva oblačnost će se duže zadržati na sjeveroistoku i istoku, te djelimično u centralnom pojasu.

Kasnije poslije podne i uveče doći će do razvedravanja u svim predjelima.

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom istočni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Gacko minus jedan, Bileća nula, Višegrad, Bjelašnica, Drvar i Sokolac jedan, Čemerno dva, Bileća, Foča, Istočno Sarajevo, Ivan Sedlo, Livno i Prijedor tri, Han Pijesak četiri, Jajce, Mostar i Trebinje pet, Banjaluka, Doboj i Srebrenica šest, Gradačac, Sarajevo i Zvornik osam, Neum i Tuzla 10 i Bijeljina 12 stepeni Celzijusovih. 

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar