Лице ухапшено због лажног представљања

- Службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лице чији су иницијали С.Ђ. код којег је пронађена и одузета службена легитимација, за коју је утврђено да је неприпадајућа, саопштено је из ове управе.

Република Српска 21.01.2020 | 12:26
Лице ухапшено због лажног представљања

Полицијска управа Зворник расписала је потрагу за овим лицем, те ће бити предато на њихово даље поступање.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да је ријеч о кривичом дјелу лажно представљање.

Надлежној полицијској станици јуче је радник бањалучког хостела пријавио да је лице С.Ђ. боравило у овом објекту и да услуге није платило, при том се представљајући као полицијски службеник Интерпола, показујући непознату службену легитимацију у кожној футроли.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Партнер

21.01.2020 11:41

Можда је то нови бисеркин и бурлин партнер, као онај кореанац?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колега,пријатељица

21.01.2020 11:45

Срам те било дрзаво,ста цинис најбољем,најспособнијем и најцаснијем доктору,хуманисти,професору,др Голицу,па ако сте га хтјели смјенити,могли сте без буке и лази,без блацења једне такве људске велицине,а ко га блати....колеге,доктори,гдје сте,сви смо у неком моменту у зивоту требали насег професора,и никад нисмо одбијени..а поготово његове радне колеге са хирурског сока,гдје сте,он би иза сваког од вас стао,на своју стету,..драги нас Дарко,држи се,ниста им не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

22.01.2020 01:34

То неки енглески специјалац дошао да руши Бају, гарант!

ОДГОВОРИТЕ