Lice uhapšeno zbog lažnog predstavljanja

- Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali S.Đ. kod kojeg je pronađena i oduzeta službena legitimacija, za koju je utvrđeno da je nepripadajuća, saopšteno je iz ove uprave.

Republika Srpska 21.01.2020 | 12:26
Lice uhapšeno zbog lažnog predstavljanja

Policijska uprava Zvornik raspisala je potragu za ovim licem, te će biti predato na njihovo dalje postupanje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da je riječ o krivičom djelu lažno predstavljanje.

Nadležnoj policijskoj stanici juče je radnik banjalučkog hostela prijavio da je lice S.Đ. boravilo u ovom objektu i da usluge nije platilo, pri tom se predstavljajući kao policijski službenik Interpola, pokazujući nepoznatu službenu legitimaciju u kožnoj futroli.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Partner

21.01.2020 11:41

Možda je to novi biserkin i burlin partner, kao onaj koreanac?

ODGOVORITE
Name

Kolega,prijateljica

21.01.2020 11:45

Sram te bilo drzavo,sta cinis najboljem,najsposobnijem i najcasnijem doktoru,humanisti,profesoru,dr Golicu,pa ako ste ga htjeli smjeniti,mogli ste bez buke i lazi,bez blacenja jedne takve ljudske velicine,a ko ga blati....kolege,doktori,gdje ste,svi smo u nekom momentu u zivotu trebali naseg profesora,i nikad nismo odbijeni..a pogotovo njegove radne kolege sa hirurskog soka,gdje ste,on bi iza svakog od vas stao,na svoju stetu,..dragi nas Darko,drži se,nista im ne vjerujem.

ODGOVORITE
Name

...

22.01.2020 01:34

To neki engleski specijalac došao da ruši Baju, garant!

ODGOVORITE