Велики пожар је избио синоћ у зоолошком врту

У пожару који је избио у зоолошком врту у њемачком граду Крефелду у првим сатима Нове године погинуо је велики број животиња, саопштили су данас званичници, који нису коментарисали наводе медија да је ватра изазвана новогодишњим ватрометом.

Свијет 01.01.2020 | 13:04
Велики пожар је избио синоћ у зоолошком врту

Изгорјела је цијела зграда с мајмунима у зоолошком врту на западној граници Њемачке, а све животиње које су у њој боравиле су мртве, навели су из зоо-врта.

АП наводи, позивајући са на њемачке медије, да су међу животињама које су изгубиле живот шимпанзе, орангутани, двије гориле, као и један број слијепих мишева и птица.

На Фацебоок профилу зоолошког врта је објављено да пожар није захватио простор у којем живе гориле и да су горила Кидого и његова породица живи.

Према изјавама званичника, ни зоолошки врту ни градске власти не знају шта је узрок пожара, а истрага је у току.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗОО

01.01.2020 13:13

Из свих ЗОО вртова треба пустити зивотиње у њ природна станиста, а у кавезе потрпати ЛОПОВЕ, преваранте, вецину политицара, убице и осталу багру. Нека људи посматрају како изгледа олос. Наравно, увести им РАДНУ обавезу, 8 сати дневно друствено користан рад, па кад одслузе казне, слусаце ко тамбуре

ОДГОВОРИТЕ