Холанђанин приведен у БЛ због шверца дроге

- Корнелис Маринус ван Велзен, рођен у Линдену у Холандији приведен је у просторије Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске у Бањалуци, потврдила је Срни начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.

Република Српска 09.12.2019 | 13:55
Холанђанин приведен у БЛ због шверца дроге
Миљановићева је раније данас изјавила Срни да полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске у сарадњи са полицијом Холандије спроводе међународну акцију кодног назива "Мадагаскар" која је усмјерена на разбијање организоване криминалне групе која се бави неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога.

"У реализацији активности учествују и припадници Сипе, а акција се врши под надзором Тужилаштва БиХ", нагласила је Миљановићева.

Она је навела да су у току су претреси на пет локација (куће и фирме) на подручју БиХ, а да је једно лице лишено слободе.

Миљановићева је рекла да су у току и претреси на 15 локација у Холандији.

Она је навела да је приликом претреса пронађено више предмета који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар