Наставак сједнице скупштине Српске у уторак у БЛ

- Посланици Народне скупштине Републике Српске сутра ће у наставку сједнице разматрати нацрт закона о измјенама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству у Српској.

Република Српска 09.12.2019 | 09:16
Наставак сједнице скупштине Српске у уторак у БЛ
Биће разматрани и нацрти закона о измјенама и допунама Закона о концесији и о заштити животне средине, те извјештај о раду Правобранилаштва за 2018. годину.

На дневном реду су и приједлози одлука о распуштању Скупштине општине Рудо и Скупштине општине Теслић.

Посланици ће разматрати и приједлог одлуке о усвајању дијела Плана парцелације за ауто-пут и гасовод дионице Вукосавље-Брчко и Брчко-Рача по скраћеном поступку за дионицу Брчко-Бијељина-Рача, те приједлог одлуке о изради Плана парцелације за ауто-пут Бањалука-Приједор по скраћеном поступку.

Почетак сједнице заказан је за 10.00 часова.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПРАВДА

09.12.2019 08:57

Бог је направио нашу земљу толико лијепом да је то непоштено према остатку свијета а да то изједначи населио је нашу земљу РАСОМ ЗЛИХ ЉУДИ!Неко ће их некад морат привести ПРАВДИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.12.2019 09:07

дасу паметни да уведу дусанов законик пацес видет бдалиби мајкицка радила а у пензији далиби спирко продајом кронпира мого купит стан у бецу далиби косарац мого ухватит за кваку врата од парламента далиби зуцка била достојна да буде преседник србског ентитета далиби онај стоје сверцо ронхил мого бити преставник срба у сарајеву и сто издаде све србске интересе и србске погинуле борце за саку власти

ОДГОВОРИТЕ