Nastavak sjednice skupštine Srpske u utorak u BL

- Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske sutra će u nastavku sjednice razmatrati nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu u Srpskoj.

Republika Srpska 09.12.2019 | 09:16
Nastavak sjednice skupštine Srpske u utorak u BL
Biće razmatrani i nacrti zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesiji i o zaštiti životne sredine, te izvještaj o radu Pravobranilaštva za 2018. godinu.

Na dnevnom redu su i prijedlozi odluka o raspuštanju Skupštine opštine Rudo i Skupštine opštine Teslić.

Poslanici će razmatrati i prijedlog odluke o usvajanju dijela Plana parcelacije za auto-put i gasovod dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Rača po skraćenom postupku za dionicu Brčko-Bijeljina-Rača, te prijedlog odluke o izradi Plana parcelacije za auto-put Banjaluka-Prijedor po skraćenom postupku.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

PRAVDA

09.12.2019 08:57

Bog je napravio našu zemlju toliko lijepom da je to nepošteno prema ostatku svijeta a da to izjednači naselio je našu zemlju RASOM ZLIH LJUDI!Neko će ih nekad morat privesti PRAVDI!

ODGOVORITE
Name

pravda

09.12.2019 09:07

dasu pametni da uvedu dusanov zakonik paces videt bdalibi majkicka radila a u penziji dalibi spirko prodajom kronpira mogo kupit stan u becu dalibi kosarac mogo uhvatit za kvaku vrata od parlamenta dalibi zucka bila dostojna da bude presednik srbskog entiteta dalibi onaj stoje sverco ronhil mogo biti prestavnik srba u sarajevu i sto izdade sve srbske interese i srbske poginule borce za saku vlasti

ODGOVORITE