Возач слиједио навигацију па се заглавио у СА

Сарајлије које су се јутрос затекле у близини Католичког богословног факултета свједочили су необичној сцени. Теретни камион заглавио се у уској улици Мусе Ћазима Ћатића и већ дуже вријеме покушава да изађе из "замке".

Босна и Херцеговина 02.12.2019 | 12:28
Возач слиједио навигацију па се заглавио у СА
Како сазнајемо, камион је у ову уску сарајевску улицу на подручју општине Стари Град која је позната по махалама које имају уске улице с врло мало простора, навела навигација.

Камион је остао заглављен између стамбее зграде и зграде Католичког богословног факултета, а не мјесту се налази и неколико патрола сарајевске полиције која возачу покушава помоћи.

Ситуацију отежавају и паркирана возила около. Теретно возило је бх. регистарских ознака, али није познато из ког дијела БиХ долази. Окупили су се и грађани који покушавају помоћи.

Мјештани околних улица, али и других махала на подручју ове општине, казали су како ово није први случај да камион скрене у неку од њихових уских улица и остане заглављен неко вријеме. До сада су се сви успјешно вратили истом рутом.

(Клиx)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хаха

02.12.2019 13:56

Није ни цудо ко све вози па видио је да је уско ал добро га је паркиро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правада

02.12.2019 15:42

Познато је за сарајево вецина фирми које наруце робу адреса фирме центар сарајева и возац ослања се на адресу и надрља али свака скола се плаца па и то знаце за убудуће прије него сто крене 5 пута це проверити гдје истовара

ОДГОВОРИТЕ
Name

К.а.

03.12.2019 15:29

Добри Возачи сви већ у Сло или Германy

ОДГОВОРИТЕ