Vozač slijedio navigaciju pa se zaglavio u SA

Sarajlije koje su se jutros zatekle u blizini Katoličkog bogoslovnog fakulteta svjedočili su neobičnoj sceni. Teretni kamion zaglavio se u uskoj ulici Muse Ćazima Ćatića i već duže vrijeme pokušava da izađe iz "zamke".

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Kako saznajemo, kamion je u ovu usku sarajevsku ulicu na području opštine Stari Grad koja je poznata po mahalama koje imaju uske ulice s vrlo malo prostora, navela navigacija.

Kamion je ostao zaglavljen između stambee zgrade i zgrade Katoličkog bogoslovnog fakulteta, a ne mjestu se nalazi i nekoliko patrola sarajevske policije koja vozaču pokušava pomoći.

Situaciju otežavaju i parkirana vozila okolo. Teretno vozilo je bh. registarskih oznaka, ali nije poznato iz kog dijela BiH dolazi. Okupili su se i građani koji pokušavaju pomoći.

Mještani okolnih ulica, ali i drugih mahala na području ove opštine, kazali su kako ovo nije prvi slučaj da kamion skrene u neku od njihovih uskih ulica i ostane zaglavljen neko vrijeme. Do sada su se svi uspješno vratili istom rutom.

(Klix)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Haha

02.12.2019 14:56

Nije ni cudo ko sve vozi pa vidio je da je usko al dobro ga je parkiro

Pravada

02.12.2019 16:42

Poznato je za sarajevo vecina firmi koje naruce robu adresa firme centar sarajeva i vozac oslanja se na adresu i nadrlja ali svaka skola se placa pa i to znace za ubuduće prije nego sto krene 5 puta ce proveriti gdje istovara

K.a.

03.12.2019 16:29

Dobri Vozači svi već u Slo ili Germany

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.