Љајић јој купио стан, а она у њега доводи Луку Јовића

Једна од најатрактивнијих србијанских манекенки у посљедње вријеме у медијима је чешће због свог љубавног живота него због пословних ангажмана

Фудбал 07.11.2019 | 13:22
Љајић јој купио стан, а она у њега доводи Луку Јовића
Адем Љајић финансирао је и скућио сада већ бившу дјевојку Софију Милошевић.

Фудбалер је манекенки отплатио и опремио луксузан стан на београдском Дорћолу, а поред тога јој је и мјесечно давао позамашан џепарац како би лагодно живјела, сазнаје Курир.

Једна од најатрактивнијих србијанских манекенки у посљедње вријеме у медијима је чешће због свог љубавног живота него због пословних ангажмана.

Главна тема је њена веза с најплаћенијим фудбалером из Србије Луком Јовићем, рођеним у Бијељини, па се често пише о томе на које дестинације ју је он водио и какве поклоне јој је купио. Ипак, фудбалер Реал Мадрида није једини који се отворио и био галантан према својој дјевојци.

Дакле, Адем Љајић је током трогодишње везе с лијепом Софијом на њу потрошио право богатство, а данас она у стан који јој је поклонио Адем доводи Луку.

Адем Љајић и Софија Милошевић раскинули су прије неколико мјесеци због даљине. Након тога Љајић је утјеху пронашао у сликарки Зубејди Даздаревић из Новог Пазара коју зна још из школских дана, а Софија Милошевић је “упецала” Луку Јовића.

(Спортске.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зна

17.11.2019 07:45

она ста је права људина.

ОДГОВОРИТЕ