Ljajić joj kupio stan, a ona u njega dovodi Luku Jovića

Jedna od najatraktivnijih srbijanskih manekenki u posljednje vrijeme u medijima je češće zbog svog ljubavnog života nego zbog poslovnih angažmana

Fudbal 07.11.2019 | 13:22
Ljajić joj kupio stan, a ona u njega dovodi Luku Jovića
Adem Ljajić finansirao je i skućio sada već bivšu djevojku Sofiju Milošević.

Fudbaler je manekenki otplatio i opremio luksuzan stan na beogradskom Dorćolu, a pored toga joj je i mjesečno davao pozamašan džeparac kako bi lagodno živjela, saznaje Kurir.

Jedna od najatraktivnijih srbijanskih manekenki u posljednje vrijeme u medijima je češće zbog svog ljubavnog života nego zbog poslovnih angažmana.

Glavna tema je njena veza s najplaćenijim fudbalerom iz Srbije Lukom Jovićem, rođenim u Bijeljini, pa se često piše o tome na koje destinacije ju je on vodio i kakve poklone joj je kupio. Ipak, fudbaler Real Madrida nije jedini koji se otvorio i bio galantan prema svojoj djevojci.

Dakle, Adem Ljajić je tokom trogodišnje veze s lijepom Sofijom na nju potrošio pravo bogatstvo, a danas ona u stan koji joj je poklonio Adem dovodi Luku.

Adem Ljajić i Sofija Milošević raskinuli su prije nekoliko mjeseci zbog daljine. Nakon toga Ljajić je utjehu pronašao u slikarki Zubejdi Dazdarević iz Novog Pazara koju zna još iz školskih dana, a Sofija Milošević je “upecala” Luku Jovića.

(Sportske.ba)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zna

17.11.2019 07:45

ona sta je prava ljudina.

ODGOVORITE