Србац: Откривено 17 миграната у Бајинцима

Након дојаве градјана, припадници Полицијске станице Србац данас су у Мјесној заједници Бајинци пронашли 17 миграната који су имали намјеру да се преко ријеке Саве домогну Републике Хрватске. Ријеч је о мигрантима из Пакистана, Бангладеша и Авганистана, сазнајемо у Полицијској станици Србац.

Република Српска 25.10.2019 | 17:38
Србац: Откривено 17 миграната у Бајинцима
Они су  у пратњи полиције спроведени у Бања Луку, одакле ће бити  упућени у један од миграционих центара.

У Бајинце су стигли користећи такси-службу и  друга превозна средства, очито добро упознати  да се ово србачко  село  налази  у непосредној близини ријеке Саве, гдје су очекивали да ће несметано  пријећи  у Хрватску и наставити пут према другим  земљама Европске уније.

Због  мигрантске кризе и у србачкој општини, која има око  40 километара  ријечне границе, појачане су мјере  контроле  и заштите од миграната.

(БН/С.К.)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Два црна гаврана

25.10.2019 18:20

Шта је ово..??!! Полиција РС-е чува хрватску границу, не дозвољава да мигранти ступе на хрватску земљу. Враћа их назад. Ако наставе тако овдје ће као печурке изникнути мигрантски центри. Џаба прецедниковица прича ону њену увијек исту причу, као излизана грамофонска плоча, џаба српски члан пјени и псује. Ето миграната, стижу и остају, не иду даље. Не даје им РС-а полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како то

25.10.2019 18:20

Како их је похватала полиција с наше стране кад нису претходно прешли чамцима Саву и из Славоније претходно нису били враћени од стране хрватске полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

25.10.2019 18:22

само будала може вјеровати да ови иду грлом у јагоде...упамтите то..зато је отворен одлив наших паметних људи из ове НАШЕ земље и ослобађање бих од домаћег живља,како би сеприпремио терен да једног дана ово буде њихова базна држава..тад ће те видјети,како се развија економија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даница

26.10.2019 05:19

Док дајете коментар реците нешто што човек може да разуме а не овако што ни сам не разумеш шта си хтео рећи , поздрављам Вас и други пут испеци па реци .